info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

PTT Kişi ve Kurumları Mağdur Etmeyi Sürdürüyor

Tekirdağ ve ilçelerindeki posta hizmetlerindeki aksaklıkları dile getirmiştim ve bu konuda mecliste soru önergesi verilmişti.

Hatta şu an Başbakan danışmanı olan dönemin Tekirdağ milletvekili Sayın Özlem Yemişçi de bizzat bu konuda beni arayarak haklılığımı söylemiş, araya seçim süreci girince bu çalışma askıda kalmıştı. 

30 bin nüfuslu Muratlı’da bir postane mevcut olup, burada birkaç gişe olmasına rağmen, tek bir gişenin hizmet vermesi, diğer gişelerin boş bırakılarak hizmet vermemesi konusunda vatandaşlardan tepkiler duymaktayız. Neden diğer gişelerin bazen hizmet verip bazen hizmet vermediğinden şikâyetçiler. 

En önemli konu ise, posta dağıtım meselesidir. Bu konuda vatandaşla adeta dalga geçer gibi, dağıtım araçlarının üzerindeki “HER YERE ZAMANINDA TESLİM” yazısı ile hizmetin hiç alakası yok. 

- Muratlı bölgesinde çok sayıda fabrika mevcut olup, bu firmalara tüm evrakları Cuma günü toplu dağıtım ile teslim ediliyor. Ya önemli bir evrakın zaman geçirmeden teslim edilmesi gerekirken, bu durumdan doğan mağduriyeti kim giderecek?0 
- Tekirdağ basını olarak bazı gazeteler günlük çıkmaktadır. Her ne hikmetse, abonelerimize gazeteler eksik gittiği konusunda tepkiler olmasına ve bunu defalarca belirtmemize rağmen, kimse bir müdahalede bulunmuyor. 

Bu nedenle gazete sahipleri abone kaybı nedeniyle mağdur oluyor. 

- BİR BAKAN GELECEK, BİZ MESELA “ULAŞTIRMA BAKANI VEYA ENERJİ BAKANI ŞU GÜN GELECEK” DİYE YAZIYORUZ. BAKAN GELİYOR, PROGRAMINI TAMAMLIYOR, BİZ GELİP GİTTİĞİNİ YAZANA KADAR, ABONELERİMİZE HENÜZ “GELECEK” YAZAN GAZETEMİZ GİDİYOR. 

ÖZETLE, PTT KENDİ BAĞLI OLDUĞU BAKANLIĞIN BAKANINI MAĞDUR ETMİŞ OLUYOR. SEBEBİ, “HER YERE ZAMANINDA TESLİM” OLMAMASIDIR. 
FATURA ÖDEME, HAVALE VE POSTA İLETİŞİMİNDE ACİLEN TEKİRDAĞ’DA PTT’LERDE RADİKAL UYGULAMALARA GEÇİLMESİ ŞARTTIR.