info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Albayrak Yardımın Güzeli Gizli Yapılandır

Bazı kendini bilmezler veya okuduğu haberi anlamayıp taraflı yazdığımı söyleyen sığ beyinlilere kapak olsun diye bu yazıyı kaleme almakla cevap vermiş olduğuma inanıyorum.

Bana bazıları Belediyeyi eleştirip Ak Partiyi eleştirmediğimi, kamu kurumlarındaki yanlışları yazmadığımı söylüyor veya ima ediyorlar. Bazıları da, Ak Partiyi veya onların nezdinde kamu kurumlarını eleştirdiğimi, belediyeleri eleştirmediğimi ima ediyor veya direk söylüyorlar. 

Şimdi size iki CHP’Lİ belediye ve başkanları hakkında örnek vereyim; 
Siz de iyi bilirsiniz ki, elimde resim, belge veya röportaj olduğu sürece, görevini yapmayan veya ihmal eden daire başkanlıklarınızı yazmaktan kimse beni alıkoyamaz. 
Fakat iyi olan şeyleri de yazmaktan, gerekirse teşekkür dahi etmekten çekinmem. 

BİLDİĞİNİZ GİBİ, ÇAĞIMIZIN ÖLÜMCÜL HASTALIĞI (ÇÖLYAK) GÜN GEÇTİKÇE ARTMAKTADIR. TEDAVİSİ DE YOKTUR. BUNLARIN GIDA TEMİNİ DE ÇOK ZOR VE PAHALIDIR. BU KONUDA “YARDIMIN EN GÜZELİ GİZLİ YAPILANDIR” DİYEREK BİR KONUYA PARMAK BASMAK İSTİYORUM; 

Tekirdağ genelinde çok sayıda ÇÖLYAK hastası var. Uzun süredir de kimse bilmese de bunlara Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak‘la bire bir konuşmamızda bana söz verdiği ve çölyakla yaşam derneği başkanının tespitleri doğrultusunda gıda yardımı yaptığını biliyorum. Bugün Muratlı’dan bizim ÇÖLYAKLI bir Hüseyin ağabeyimizin sözü ile duygulandım ve bu yazıyı yazma gereği duydum. 

Hüseyin Ağabeyin dediğine göre, üç aydır glütensiz gıda paketi gelmiyormuş ama dün üç aylık gıda paketi birden teslim edilmiş. Koca yürekli Hüseyin ağabey, bu kadar erzakın kendisine fazla olduğunu söyleyip, bir kısmını erzakı olmayan iki çölyak hastasına vermiş. Bu ürünler çok pahalıdır ve Tekirdağ gibi bir milyonluk bir şehirde minimum %1 hasta olduğu düşünülürse, çok büyük bir hizmet demektir ve bunda şov yapılmamaktadır(teski ve ödüllerdeki pano şovlarını saymıyorum) Kadir Albayrak’ı reklamsız bu hizmeti için tebrik ediyorum. 

Bir de Süleymanpaşa belediyesi var; Bu belediyenin başkanı Ekrem Eşkinat’ın engellilerle reklamı ve düzenlediği yemeklerdeki resimleri basına çarşaf çarşaf dağıttığını düşünürsek, belediye başkan yardımcısı Gülferah Güral’ın hamilelere gıda yardımı yapıp, videoya çekip, bunu sosyal medyada paylaştığını, cenazelerde lokma pişirtip, lokma kazanının başında fotoğraf çektirip billboardlara koyduğunu düşünürsek, Kadir başkanın bu ulvi yardımı yadsınamaz. 

İnşallah GLÜTENSİZ FIRIN VE KAFE DE AÇILIR. 
Kısaca, hizmette övgü

ihmalde eleştiriye devam edeceğim. 
BU BÖYLE BİLİNE… 
SONRAKİ YAZIM; TEKİRDAĞ ZABITASI NE İŞ YAPAR?