info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Eşkinat ın Bir Yıllık İcraatı

-Göreve gelir gelmez ilk işi engellilerle mücadele oldu.Önce eski adı TEKOMER yeni adı SEKMER olan Tekirdağ engelli koordinasyon merkezi başkanı Murat Yıldız’ı başarılı çalışmalarına rağmen görevinden ayrılmaya mecbur etti.(buna en iyi cevabı büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın bu başarılı başkanı büyükşehir engelli koordinasyon merkezinin başına getirmesiyle verdi.)
-Eski belediye başkanı Adem dalgıç tarafından başlatılan ve her yıl yapılan engelli ailelerle piknik etkinliğine büyükşehir belediye başkanını davet etmedi.
-Ardından Tekirdağ sakatlar derneğine yöneldi ve yasal olarak yetkisi olmamasına rağmen belediye bünyesinden bir görevli atayarak hesapların denetimini bu şahsın yapmasını sağladı.
-50. Yılı olmasına rağmen Tekirdağ Kiraz Festivali 50. Yıla yakışmayacak bir organizasyon bozukluğuna sahne oldu.
-BOL BOL EĞLENCE VE ORGANİZASYON DÜZENLEYEREK ASIL HALKIN YOL ÇEVRE VE DAHA BİR ÇOK SORUNLARINA EĞİLMEK İÇİN BİR ÇALIŞMA YAPMADI.
-Defalarca yazmamıza rağmen Çiftlikönü ve Ortacami bölgesindeki yol kanalizasyon ve trafik işgaliyesiyle Salı pazarı çilesine çözüm getirmek için bir çaba göstermedi.Büyükşehir belediye başkanının oturduğu Hürriyet mahallesinden bile  vatandaşlar bozuk yol ve çamurdan şikayet ettiler.
-Seçildiği bir yıl içinde Süleymanpaşa’nın Büyükşehir merkezi olması için modernizasyon çalışması için bir girişimde bulunmadı.
-Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Albayrak’la her ne hikmetse organizasyonlarda fazla bir arada göremedik.
-Artık sanattan emekli olmuş kişileri ilçeye getirirken kendi edebiyat ve sanatçılarına gereken özeni göstermedi.
-Tekirdağ Valisi Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Tekirdağ ile özdeşleşen vatan şairi Namık Kemal’in anısına düzenlenen kitap festivali açılışına katılırken Belediye başkanı olduğu ilçenin böyle bir etkinliğine katılmadı.Bu da ilçesinin sanatçılarına önem vermediğini gösterdi.
EVET BİR YIL BOYUNCA SAYIN BAŞKANIMIZ ÇOK ÇALIŞTI.EĞLENCELER DÜZENLEDİ (BÜTÜN RAMAZAN BOYUNCA HER AKŞAM YAPTIĞI EĞLENCELER HİÇ UNUTULMAYACAK) TİYATRO VE RESİM SERGİLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ EĞLENCEDEN SÜLEYMANPAŞA HALKININ İLÇENİN SORUNLARINI UNUTMASINI SAĞLADI.BRAVO SAYIN BAŞKAN SÜLEYMANPAŞA YOLLARI PIRIL PIRIL ÇEVRE TEMİZ SOKAKLARDAKİ SALDIRGAN KÖPEKLER BİZİM HAYAL ÜRÜNÜMÜZ.BİLİYORUZ SİZ ONLARI DİŞ HASTANESİ TARAFINDAKİ HAYVAN BARINAĞINA GÖTÜRÜRSÜNÜZ AMA SÜLEYMANPAŞA’NIN DEKORU BOZULUR.
TEBRİKLER SAYIN BAŞKAN ÜFLEYİN MUMUNUZU KUTLAYIN BİR YILINIZI.EĞLENCEYE DEVAM.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.