info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Tekirdağ ve Süleymanpaşa Belediyeleri Adına Utandım

Murat Ürtekin Yazıyor

Bu yazım bazı algılama sorunu yaşayanlar, siyasetten ve yöneticilikten anlamayıp, takım tutar gibi parti tutup, gerçekleri ve bilgi-kültür yetersizliklerini fanatizmin arkasına saklanarak, beyin yerinde saman taşıyan, “benim yol gösterici olduğumu anlamayarak, eksiklerimi dile getirerek çözüm için yardımcı olduğumu idrak edemeyerek, “YAZDIKLARIYLA CHP’YE ZARAR VERİYOR” diyen zavallılaradır. 

ŞİMDİ GERÇEK CHP’LİLEREİN ANLAYACAĞINI UMARAK BİRKAÇ KIYASLAMA YAPAYIM; 
- Eskişehir CHP milletvekili bir bayan çıktı ve ÇÖLYAK hastalığının ne kadar yaşanması zor ve ölümcül bir hastalık olduğunu meclis kürsüsünde dile getirdi. Neticesinde bu bayan milletvekilinin girişimiyle, tüm mecliste grubu bulunan partiler oy birliğiyle komisyon kurulmasına karar verdiler. Bu vekili tebrik ediyorum. 

- Tekirdağ CHP milletvekili (Doktor) Candan Yüceer’i Tekirdağ Çölyakla yaşam grubu başkanı Bahar Ayşegül Yılmaz bir seminer için davet etti, mecliste gündeme getirmesini bizzat benim yanımda arayarak söyledi. Hatta ben de davet etmiştim, Sayın vekil televizyon televizyon gezmekten fırsat bulup gelmediği gibi, bu hastalığı (ÖLÜMCÜL İNCE BAĞIRSAK KANSERİ VE İYİLEŞME İMKÂNI YOK) O KADAR GEZDİĞİ TELEVİZYONLARDA DİLE GETİRMEDİ. 

İkisi de CHP’Lİ. 

- Bahar başkan büyük bir başarı göstererek, Tekirdağ’ı glütensiz fırın ve ÇÖLYAK duyarlılığı konusunda 81 ilden sadece yedi bölgeden 1 ilin pilot bölge seçildiği yerlerin içine kattı, Tekirdağ ve Süleymanpaşa belediyesi bunun olmaması için adeta çaba gösterir gibiler. Bunların ikisi de CHP’Lİ BELEDİYE DİR. -Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç da CHP’Lİ ama glütensiz fırın ve pastane için tüm desteği veriyor. 

- Tekirdağ Büyükşehir belediyesi Çölyak grubunun bir küçük salonda seminere müsaade ediyor, davetiyede Tekirdağ kent konseyi ve büyükşehir logolarının yanında Çölyak’ı görmek için davetiyeye dürbünle bakmak zorunda kalıyorsunuz. (gerçi o davetiyeler de yanlış basılmıştı ya, neyse) Siz BİR SALON 3-4 PLAKET İÇİN HER ŞEYE REKLAMINIZI YAPIP ÇÖLYAK’IN ÖNÜNE GEÇİYORSUNUZ, MALTEPE BELEDİYESİ SANATÇILI, YEMEKLİ VE DAHA BİRÇOK ORGANİZASYONLU FESTİVAL DÜZENLİYOR. İKİSİ DE CHP’Lİ BELEDİYE. KİM SORARSA GAZETECİ CHP’YE ZARAR VERİYOR. 

Hadi bakın işinize cahiller. 

- ÇORLU CHP’Lİ BELEDİYE, KEMALETTİN AVCI BAŞKAN “3 OTOBÜS YETER Mİ?” DİYOR, TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR VE SÜLEYMANPAŞA ARAÇ VERMİYOR. BU DA YETMİYOR, RAHMETLİ YAŞAR ERGENE’NİN CENAZESİNDE, BAHAR HANIMLA RÖPORTAJIMDA ARAÇ KONUSUNU GÜNDEME GETİRDİĞİM İÇİN, SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI GÜLFERAH GÜRAL, “ÜZÜLÜRSÜN, SIKINTI YAŞARSIN TEKZİP ET” DİYEREK ÜSTÜ KAPALI BAŞKANA GÖZDAĞI VERİYOR. 

HANGİSİ CHP’Lİ? ÇORLU MU, 

YOKSA SÜLEYMANPAŞA-BÜYÜKŞEHİR İKİLİSİ Mİ? 

- KÜLTÜR GEZİLERİNE ARAÇ AZ GELİNCE BİRDEN İKİYE, ÜÇE ÇIKARIYORSUNUZ, DERNEĞE ARAÇ VERMİYORSUNUZ. 
- Maltepe belediyesi Çölyak farkındalığı için yüz binlerce broşürü ücretsiz bastırıyor, Çorlu belediyesi de aynı broşürden on binlerce bastırıyor, Tekirdağ Büyükşehir ve Süleymanpaşa belediyesinin umurunda değil. ama bir konser için bir etkinlik ve miting için yüz binlerce broşür bastırırlar. Ya da Sayın Gülferah Güral, SEKOMER VARKEN ALTERNATİF ENGELSİZ YAŞAM DERNEĞİ KURUP DEFALARCA ORGANİZASYON DÜZENLEYİP YARDIM DİYE DAVETİYE BASTIRIR.50 LİRADAN DAĞITTIRIR. 

ŞİMDİ SORUYORUM; ÇORLU DA CHP’Lİ TEKİRDAĞ İLE SÜLEYMANPAŞA DA CHP’Lİ BELEDİYE. HANGİSİ DOĞRU İŞ YAPIYOR? 

Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç ile meclis üyesi Tülay Düztaş’ın desteği ve misafirperverliği, Çorlu belediye başkan yardımcısı Kemalettin Avcı’nın katkıları ve desteği takdire şayandır. Tekirdağ büyükşehir ve Süleymanpaşa? 
- cevabı siz verin… 

UTANDIM,TEKİRDAĞ ADINA,
SÜLEYMANPAŞA ADINA UTANDIM. 
ÇÖLYAKLIYA HİZMET,SADECE GLÜTENSİZ ERZAK PAKETİ YARDIMI İLE OLMAZ.SİZ AK PARTİYİ ERZAK,KÖMÜR SİYASETİYLE SUÇLUYORSUNUZ,
BU ÇARESİZ İNSANLARA BİR KUTU ERZAK VERİP DESTEK OLDUĞUNUZU ZANNEDİYORSUNUZ. 
YAZIK, ÇOK YAZIK. GERÇEKTEN HİZMET YAPACAKSANIZ, ONLARIN İSTEDİĞİ GLUTENSİZ FIRINI AÇIN. UNUTMAYIN Kİ, ONLARIN YEDİĞİ GLÜTENSİZ ÜRÜNLERİ HEPİMİZ TÜKETEBİLİRİZ VE DAHA SAĞLIKLI BİR BESİNDİR. SÖZDE DEĞİL, ÖZDE YARDIMCI OLUN. 

BİR GÜN SİZ DE YAŞINIZ KAÇ OLURSA OLSUN, ÇÖLYAK (İNCE BAĞIRSAK KANSERİ) OLABİLİRSİNİZ. 
HER GEÇEN GÜN TEKİRDAĞ’DA BU SAYI ARTIYOR. 
BELKİ DE SIRA SİZE GELDİ. 
O ZAMAN BU İNSANLARIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ?