info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Türkiye (Asala) Terörü ve İngiltere-Amerikan-İsrail-Ermenistan Kumpası

Her olayda televizyon kanalları uzmanlarla siyasilerle dolup taşar.Bırakın bu safsataları hayatın gerçeğine bakın.Depremde jeoloji uzmanları sporda eski futbolcular olaylarda eski bakan ve milletvekilleri etnik kökende tarihçiler ramazan ayında ilahiyatçılar televizyonlarda ahkam keserler.Boş laflara karnımız tok.İŞİN MAHARETİ TESTİ KIRILMADAN ÖNCE TEDBİR ALMAKTIR.
Sergilenen oyunu anlamak için çok gerilere “Haçlı seferlerine Malazgirt savaşına” gitmek lazım.Siz neyin hesabını yapıyorsunuz?
Büyük Britanya imparatorluğunun başı çektiği 12 krallık 1071 yılından bu yana Türk ve İslam alemini bitirmek için sayısız haçlı seferi düzenlemedi mi?
Günümüzde dağılan haçlı ülkelerinin yeni versiyonu GLADYO  ve bu Gladyo’nun lideri Britanya imparatorluğunun kalıntısı İngiltere toplama halk olan Amerika’nın babası olarak evlatlığı İsrail ve ayak işlerinde kullandığı Ermenistan ile Türkiye üzerine oyunlar oynamadı mı?
ŞU ANDA KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRIYORLAR.12 EYLÜL ÖNCESİNİ HORTLATIYORLAR.
TÜRKİYE ÜZERİNE OYNANAN GLADYO OYUNLARINA BİR BAKALIM;
-Trabzon’da rahip Santoro’yu öldürdüler Türk-Hrıstiyan çatışması çıkarmaya çalıştılar.Fakat Karadeniz halkından bu kadar büyük bir mukavemeti hesap etmediler.
-Şişli’de Sinagog bombalayarak Türk-Yahudi çatışması yaratmaya çalıştılar bu da tutmadı.Çünkü en büyük sağduyu “haham” lardan geldi.
-HSCB’Yİ bombalayıp direk kendilerini hedef  aldıklarını göstermek istediler bu da tutmadı.
-ERMENİ KONUSUNDA  NEREDEYSE BAŞARACAKLARDI.Hrant Dink’i öldürerek Türk-Ermeni çatışması çıkarmaya çalıştılar .Bunda neredeyse muvaffak oluyorlardı.Bizim kendi içimizdeki hainler “hepimiz Ermeniyiz”diyerek kendi soyunu inkar ederken kendini Türk kabul eden Ermeniler bunlara en iyi cevabı verdiler.Bu hesap da tutmadı.
-Tek umutları kaldı o da KÜRT kozudur.
Bugün dünyada en büyük güç Amerika değil İngiltere dir.Amerika ve İsrail(zaten Amerikan parlementosunu da İsrail lobisi yönetmektedir.)ortakları olup Ermenistan maşa olarak kullanılmaktadır.
BUGÜN GÜNEYDOĞU’DA OLUŞAN KAOSUN TEK SORUMLUSU BU GLADYO YÖNETİMİNDEKİ ERMENİ TERÖRÜDÜR.PKK ERMENİDİR.
OLASI ERKEN SEÇİM STRATEJİSİDİR.ERKEN SEÇİMDE HDP MAĞDUR OLARAK OYUNU ARTTIRACAK CHP’NİN ÖNÜ KESİLECEK MHP ACİZ OLMAKLA SUÇLANACAK AK PARTİ ŞİDDETİN HEDEFİ GÖSTERİLECEKTİR.
OYSA BU SAYDIĞIM PARTİLER İÇİNDEKİ TÜM İNSANLAR KARDEŞTİR VE KARDEŞ KANI DÖKMEYE ÇALIŞIYORLAR.
Doğudaki polis ve asker şehit etmeler de kişisel intikam hırsının kaos sayesinde örgüt veya partiye mal edilmesidir.
KARDEŞ KARDEŞİ ÖLDÜRMESİN EY HALKIM SÖZDE SOYKIRIMIN 100.YILINDA BU BİR ERMENİ (ASALA) HORTLAMASIDIR.SAĞDUYULU OLALIM.GLADYO’NUN TUZAĞINA DÜŞMEYELİM.