info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram

Terminalinizmi Var da Toplantı Yapıyorsunuz ?

Tekirdağ Büyükşehir daire başkanı Sayın Hasan Bayram, hata üstüne hata yapmaya devam ediyor, Sayın Kadir Albayrak Ağabeyimiz de bu konuya uzak kalmaya devam ediyor. 

Vay be...! Ne ala memleket? 

Siz üç ay boyunca yazdığımı haber ve köşe yazılarına duyarsız kalıp vurdumduymaz tavır sergileyeceksiniz, telefonları açmayacaksınız, ondan sonra köşemde eleştirilince telefona sarılıp beni arayacaksınız. 

Yok, öyle bir dünya sayın başkan. 

Önce görevinizin gerektirdiğini yapın, sonra beni arayın. Hem daha yeni başladım. Önce çıkıp hangi siyasi parti yöneticilerine ayrıcalık yaptığınızı söyleyeceksiniz, sonra, TERMİNALLER TOPLANTISI YAPMADAN ÖNCE TERMİNAL YAPACAKSINIZ. HANGİ TERÖR GÜVENLİĞİNDEN SÖZ EDİYORSUNUZ? 

Vatandaş Muratlı’da geçmiş zaman yanlış hatırlayabilirim ama 43 plaka kamyonet, Muratlı’nın göbeğine, tren garı, yüksek okul ve Atatürk heykelinin önüne park ediyor, kimsenin umurunda değil. Ya o yabancı plakalı kamyonette patlayıcı olsaydı? Şimdi çıkmış, terminaller toplantısında teröre önlemden bahsediyorsunuz. 

Şimdi size soruyorum; 

* SİZ HİÇ SÜLEYMANPAŞA TERMİNALİNDE KENDİ BÜRONUZDAN OTOGARA BAKTINIZ MI? 
* TERÖRE ÖNLEM DİYORSUNUZ, SİVİL ARAÇLAR OTOGARA GİRİP, OTOGARIN ORTASINDA ARAÇLARINI BIRAKIYORLAR, HİÇ DENETLEME YOK, BU NASIL ÖNLEM? YA O SİVİL ARAÇLARDAN BİRİ PATLAYICI YÜKLÜ OLSA? HANGİ TERÖR GÜVENLİĞİ TOPLANTISINDAN BAHSEDİYORSUNUZ SİZ? 
* GÖREVLİLERİNİZ GİRİŞ DENETİM NOKTASINDA MODERN CEP TELEFONLARIYLA SOHBETLE MEŞGUL OLUP, ARAÇLAR UMURLARINDA DEĞİL. Kaç kişi bunları gelip bana şikâyet etti, biliyor musunuz? 
* Daha dün sabah, trafiğin yoğun olduğu yerde, Muratlı belediye binasının önündeki sarı yaya geçidinin tam ortasına park etmiş bir fabrika servis şoförünü uyardığımda, aramızda şöyle bir konuşma geçti 
- Bak kardeşim, benim plakama bak.(hala bir önceki haberimde kalmış) 
- Arkadaşım bana ne plakandan, yaya geçidine park etmişsin, burada yolcu indirme - bindirme - bekleme yapamazsın. Burası benim kullanım alanım. 
- Ne yapayım, yolun ortasında mı durayım? 
- Durma kardeşim, senin işçi servisi indirme - bindirme yerin aşağıda,burası değil. 
- Ya tamam uzatma. 
- İyi o zaman ben bir fotoğraf çekeyim. Bu sözüm üzerine, araç hızla oradan uzaklaştı. Bu şahıs bir önceki (J) plaka haberime takılıp kaldığını gösterdi. Yaya geçidine park etmenin plakası mı olur?
 Aşağıda servis araçları indirme - bindirme yeri olduğu halde, bu vatandaşlar yasak tanımıyorlarsa, bunun sorumlusu kim? Muratlı’nın merkezi, çarşının göbeği fabrika servisi gibi. Yakında otogar gibi olursa, şaşırmayın. Hiç bir denetim ve cezai işlem yok. Bazı siyasi parti temsilcileri, uygunsuz yerlere park ederek kamu işlerini de aksatıyorlar. 

Eminim Sayın Hasan Bayram bunları da bilmiyordur. Ya da bilmemeyi tercih ediyordur. Onun da haberi ve vatandaşla röportajımı yayınlayacağım. 

SON SÖZ; 
SAYIN HASAN BAYRAM, BENİ TELEFONLA ARAMAKTA ÜÇ AY GİBİ BİR SÜRE GEÇ KALDINIZ. YA GÖREVİNİZİ YAPIN, YA DA İSTİFA EDİN. YOKSA DAHA ÇOK HABERLERİME VE KÖŞEME MİSAFİR OLURSUNUZ. 

SAYIN KADİR ALBAYRAK, DAHA NE KADAR BU DURUMA GÖZ YUMACAKSINIZ? 
DAİRE BAŞKANLARINIZ PARTİLİ GİBİ DAVRANMAYI BIRAKIP VAZİFESİNİ YAPSIN. ONLARIN GÜNAHINI SİZ ÇEKİYORSUNUZ, VATANDAŞ SİZİ TANIYOR. SONRAKİ YAZILARIM; 

- SAYIN VALİM MURATLI’DA OTORİTE BOŞLUĞUNA KİM DUR DİYECEK? 
- TARIMSAL DAİRE BAŞKAN I MI SİYASİ PARTİ TEMSİLCİSİ Mİ? MÜBAREK RAMAZAN AYINIZIN HUZUR VE MUTLULUKLA GEÇMESİ İÇİN BİR TELEFON KADAR YAKINIZ. ARAMAKTAN, KONUŞMAKTAN ÇEKİNMEYİN DEĞERLİ OKURLAR.