info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Vali ve Emniyet Müdürünü Uyarıyorum

Yalnış Yapıyorlar

Aslında emniyet konusunu, Valilik 2016 değerlendirme toplantı analizimde yazacaktım ama gelişen durumlar bu köşe yazısını acil hale getirdi. 

Hatay’a Vali Yardımcısı olarak atanan eski Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, şu anda Muratlı halkına güvenlik hizmeti veren emniyet müdürlüğü binasının arka kısmında iki metre yeri Muratlı belediyesinden talep etmiş, bu talep Muratlı belediye meclisi tarafından reddedilmişti. 

ŞİMDİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI BİR TEHLİKELİ KARARA DAHA İMZA ATIYOR. 

GÜVENLİK AÇISINDAN ÇOK TEHLİKELİ BİR ORTAM OLUŞTURAN MURATLI SÖZDE OTOGARI, MURATLI EMNİYETİ İÇİN EMNİYET ZAAFİYETİ YARATIYOR.

Tekirdağ belediyesi Ulaşım Daire başkanlığı ve Muratlı belediyesi, ortak bir karara imza atmaya çalışıyor veya atmış olabilir. 

Çarşı içindeki otobüs firmaları ve kooperatif yazıhanelerinin kaldırılması kararına vardığına dair bir bilgi aldım. 

Kısaca, emniyet müdürlüğünün arkasında bulunan dört tarafı çevrili kulübeden oluşan garajda infial olacak.

-Vatandaş, gideceği yere yazıhaneden binemeyecek.
-Yazıhane sahibi firmaların otogara taşıma hizmeti, yazıhane olmadığı için gerçekleştirilemeyecek. 
-Ufacık olan sözde otogar, (bana göre küçük bir otopark) olan yere kaç araç sığacak? -Sözde otogara girmeyen araçlara ne gibi baskı, ceza veya yaptırım yapılacak? 

GELELİM İŞİN GÜVENLİK BOYUTUNA..! 
-Tekirdağ Emniyet müdürlüğüne suikast hazırlığında olan bir eylemci (veya terörist ne derseniz)ölü ele geçirildi. 
-Sosyal medyada ve ulusal medyada dahi dile getirildiği söylenen bir duruma göre, özel eğitimli bu şahsın cenaze evine taziye ziyaretine kurumsal bir derneğin başkanı gitmiş ve halen bu görevini sürdürebiliyor. Şimdi böyle kritik bir durumda, Muratlı Emniyet müdürlüğünün hemen arkasında, yoğun bir trafik akışı olup, kimin girip çıktığı belli olmayacak bu otoparka (pardon, otogara) art niyetli devlet düşmanları hainler girip can kaybıyla oluşacak bir olay olursa, hesabını kim verecek? 

Otogar dediğin şehir dışında olur. 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN HEMEN DİBİNDE OLMAZ. BU YANLIŞTAN DÖNÜLMELİDİR. OLAĞANÜSTÜ HAL NEDENİYLE, SAYIN VALİMİZİN GEREĞİNİ YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. 

Bu otogar dediğiniz yeri emniyete verin. Hem yeddiemin parkı olarak araçlarınız güvende olur hem emniyet araçları parkı olur hem de güvenlik zafiyeti ortadan kalkar. 
Yoksa maazallah içimizdeki vatan hainlerinin olası bir fiilinde hesabını veremezler. 
Acil olarak aynı Malkara gibi tüm ilçelere şehir dışına son sistem güvenlik teçhizatlı otogar yapılmalı ve şehir merkezlerinde sadece yolcu yazıhaneleri olmalı ve yolcular bu firma araçları ile otogara götürülmelidir.(firmalar bu dediklerime olumlu bakıyor.
Top büyükşehirde,kararı onlar verecek.

Ulaşım daire başkanından umutlu değilim ama Kadir başkan BELKİ..!