info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Vatandaş da Firmalarda Büyükşehire Tepkili

Tekirdağ Büyükşehir belediyesi Ulaşım Daire başkanlığı halkın ve firmaların tepkisini çekmeye devam ediyor, Büyükşehir belediye başkanı Kadir ağabey bu başkanı her ne hikmetse o makamda tutmak için ısrar ediyor.

Sayın Albayrak; Sizin sabahın erken saatinde kalkıp geç saate kadar bir çaba içinde olduğunuzu biliyorum. 
Ama daire başkanlarınız sizin iyi niyetinizin aksine yanlış karar ve uygulamalar yapmaya devam ettiği sürece, hem kendileri hem siz makamlarınızı kaybedeceksiniz. 
Tekirdağ Ulaşım daire başkanlığının son uygulaması, vatandaşlar ve firmalar tarafından, “yok artık, bu kadar da olmaz” dedirtecek hale geldi. 

Daha sizin Muratlı’da bir otogarınız bile yokken, avuç içi kadar alanda yazıhane adına iki-üç küçük odadan başka bir şey yokken, halkı Muratlı’nın çıkışına kadar yürümeye mahkûm ettiniz. 

Sizin bu uygulamanızın amacının tamamen Büyükşehre bağlı toplu taşıma otobüsüne mahkûm edip, kısa mesafede Muratlı-Süleymanpaşa kadar yere ücret kazandırma çabası olduğunu çocuklar bile anlar. 

Bir firma yetkilisi bana gelerek, “abi, bizim yazıhanelerimizi kaldırdılar. Yazıhanelerimiz çalışıp, bilet keserek otogara hareket saati öncesi servis aracı çıkarmamıza da izin vermiyorlar. 

Hem biz müşteri kaybına uğruyoruz hem de vatandaş otogar ile şehir merkezi arasını yürümek zorunda kalıyor” dedi. 
HAKLI. SİZ VATANDAŞIN AYAĞINA HİZMETİ GETİRMEK ZORUNDASINIZ. 

EĞER HİZMETİN GELMESİNİ DE ENGELLİYORSANIZ, SEÇİME AZ KALDIĞINI BİLİYORSUNUZ. BİZZAT BEN TEK TEK HİZMET YAPMAYAN DAİRE BAŞKANLARININ ŞİMDİYE KADAR YANLIŞ VEYA KASTEN YAPTIĞI TÜM YANLIŞLARINI BİR DOSYADA TOPLAYACAĞIM VE TÜM PARTİ LİDERLERİNE İADELİ TAAHHÜTLÜ GÖNDERECEĞİM. KİMSENİN VATANDAŞI MAĞDUR ETMEYE HAKKI YOKTUR. 

GÜN OLA HARMAN OLA, SİZ VATANDAŞA HİZMET YAPARSANIZ DA YAPMAZSANIZ DA SANDIK BAŞINDA YA ÖDÜLLENDİRİR YA CEZALANDIRIR. BURASI AVRUPA AMA NE HİKMETSE MURATLI MODERNLİKTEN NASİBİNİ ALAMIYOR. BİZİM BİR MALKARA’DAN BİR ERGENE’DEN NE EKSİĞİMİZ VAR DA AYNI ORANDA HİZMET GÖREMİYORUZ? 

BU OTOGAR YANLIŞINDAN DÖNÜN ARTIK.