info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Yetkililere Sesleniyorum

Muratlı Devlet Hastanesi İçin Acil Endoskopi Cihazı Bekliyor

Tekirdağ’da yeni bir dönem başladı. 
Önce Ak Parti il teşkilatında kan değişikliğine gidildi. Ardından il başkanı Cüneyt Yüksel, basınla tanışma toplantısında, “biz destek olduklarımızın koluna girdiğimiz gibi, o kolu bırakmasını da biliriz” diye çok anlamlı bir cümle söyledi. 

Şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla, bu konuda tek ve en önemli değişiklik, sağlık konusunda atıldı. Tekirdağ il sağlık genel sekreterliğine, Tekirdağ’ın yükselen değeri, beyin cerrahı, yakın dostum ve ağabeyim Cengiz Becerir getirildi. 

Çalışkanlığı, iş disiplini ve dürüstlüğü yanında, pozitif hizmet anlayışı çerçevesinde iyi bir yöneticidir. Daha göreve gelir gelmez, Muratlı yeni devlet hastanesi inşaatını denetlemesi de bunun en güzel örneğidir. 

Benim Sayın Cengiz hocamdan bir vatandaş olarak önemli bir talebim var. Hocam, biliyorum daha göreve yeni geldiniz ve hizmet etmek uzun bir süreçtir. 

Fakat MURATLI’DA UZUN SÜREDİR ENDOSKOPİ CİHAZI SIKINTISI VAR.30 CİVARINDA RANDEVULU HASTA, BU CİHAZ OLMADIĞI İÇİN, SAĞLIK HİZMETİ ALAMIYOR. Sayın bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, hastane talep yazılarıma duyarlılık gösterdi ve yeni hastanemizin inşaatı hızla devam ediyor. 

Şimdi Sayın Recep Akdağ dönemi başladı ve aynı hızla devam ettiğini görüyoruz. Bunda Cengiz hocamın katkısı olacağından kimsenin şüphesi olamaz. Hizmet aşkıyla dolu bir yöneticidir. Yalnız yeni hastane olana kadar, şu anda en faal çalışan iki poliklinik ve iki değerli doktorumuz yanında,(genel cerrahi Ahmet Koru ve dahiliye Umut Tiryaki)Başhekimimiz Tuncay Arı’nın Üroloji alanında yoğun hizmeti vardır. Bunun yanında, göğüs ve diş polikliniklerimiz mevcuttur. 30 bin nüfuslu Muratlı’ya bu hizmet yetersizdir. 

Fakat hizmet kalitesi üst safhada olup, dışarıdan hasta dahi gelmektedir. Bu başarılı hastanenin poliklinik ve doktor sayısı artacaktır ama ŞU AN ACİL OLARAK ENDOSKOPİ CİHAZINA İHTİYAÇ DUYULMAKTADIR. 

Değerli hocam Cengiz Becerir’in bu konuya gereken hassasiyeti göstereceğinden şüphem yoktur. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. 

Böyle başarılı bürokratların, kurumlarımızda artması, hizmet makamının önemini kavrayamayanların değişmesi temennimizdir.