info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Yetkililere Sesleniyorum

Bu Kaymakama Destek Olun

Muratlı’nın harika bir kaymakamı vardı. 
Mahmut Hersanlıoğlu, 
Muratlı’ya 50 yılda yapılacak şeyi 3 yılda yaptı. 
Daha çok yapacak hizmeti vardı ama birilerine boyun eğmedi diye şikâyet vesilesiyle gönderildi. 
Hala onun başlattığı projelerle bir şeyler yapılmaya çalışılıyor., 

Şimdi Altan Demirayak isimli bir kaymakam geldi, ikinci Mahmut Hersanlıoğlu olması bekleniyor. 
Her ne kadar kimse Mahmut Hersanlıoğlu gibi olamasa da, izlediğim kadarıyla STK ‘LARLA diyalogu sıkı tutan, sosyal sorumluluk projelerine önem veren, hitabet yeteneği güçlü, kâğıttan okumak yerine doğaçlama içten hitap eden değerli biri gibi görünüyor. 
Beni en çok ilgilendiren ise kafasındaki projelerdir. 

Bunlar; 
1-Muratlı’nın eski belediye binası olan, ardından kütüphane, Yüksekokul derken, şimdi boş olan yeri, Sağlık meslek lisesi yapılması için çaba gösteriyor. Böylece Muratlı kendi sağlıkçısını kendisi yetiştirecek, tören alanına pervasızca park ederek trafik kurallarını hiçe sayanların ve şehrin göbeğini fabrika servis durağı yapanların engellenmesinin de önüne geçilecek.(maalesef yasak olmasına rağmen, yetkililer bu konuda hiçbir şey yapmıyor) 

2-Fetö soruşturması kapsamında el konulan, önceden Anafen dershanesi adı altında hizmet veren ve şimdi kamu malı olan binanın Kız öğrenci yurdu olması için girişimde bulunuyor. (Böylece kız öğrencilerimiz Yurt sıkıntısı yaşamaz ve Fetö yurtları gibi yerlere çaresizlikten gitmek zorunda kalmazlar. 

3-Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nun girişimleri sonucu, Muratlı belediye başkanlığının bir türlü değerlendiremediği (belediye başkanı Nebi Tepe meclis toplantısında bizzat “beceremedik” demişti)Turan mahallesi çıkışındaki arsayı Kaymakamlık adına girişimde bulunarak alması sonucu Kaymakamlığa ait olan bu alana TOKİ KONUTLARI YAPILMASI İÇİN ÇABA SARF EDİYOR. 

Böylece düzenli imar ile kentleşme pojesini hayat geçirmiş olacaktır. Muratlı olarak halk her kaymakama bir lakap takmıştır. 
Sansürcü kaymakam, Müteahhit kaymakam,(Fetö soruşturmasında tutuklanınca adını değiştirip Fetö’cü kaymakam dediler) Atatürkçü kaymakam, Ülkücü kaymakam, stajyer kaymakam, Özel harekâtçı kaymakam derken, şimdi yeni bir kaymakamımız oldu. 

Bakalım onun lakabı ne olacak.
Her ne olursa olsun, Muratlı için bir şeyler yapma çabasında olan bu kaymakama destek olun.