info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...
Murat Ürtekin, Bıçak Sırtı
murat@ellidokuz.com

Sayın Ekrem Eşkinat

Belediye Başkanımısın  Organizatörmüsün
 
Sayın Eşkinat'ın yaptıkları göreve geldiği günden günümüze kadar halkın ve basının tepkisini çekmeye devam ediyor.Öyle ki gerek basın gerekse halk tarafından adı "eğlenceci başkan" olarak anılmaya başladı.Daha ilk göreve geldiği zamanda Tekirdağ için büyük bir öneme sahip ULUSLARARASI Tekirdağ Kiraz festivalinin organizasyonunu fiyaskoyla sonuçlandırdı.50.yılında Tekirdağ halkı hüsranla karşılaştı.50. yıl böyle mi olmalıydı?
Ardından sanat hayatında jübilesini yapmış kişilerin sanatçı olarak Tekirdağ'a  adeta akınını sağladı.Tabi bunlar babasının hayrına gelmiyorlar.
Eğlenceler şovlar asla hız kesmedi.
önce engellilere taktı.Sakatlar derneği başkanı sahildeki dernek çay bahçesi için başkanla karşı karşıya gelince birden Teski'de işe başladı ve görevi bıraktı.dernek lokali belediye tarafından yıkıldı.Sahildeki tek içkili yeri sosyal demokrat Süleymanpaşa belediyesi tarafından yıkıldı.Bir turist gelse böyle güzel bir sahilde içkili restaurant bulamayacak.
Ama son yaptığı şey asla kabul edilebilir bir durum değildir.Tekirdağspor şampiyon olduğunda pırıl pırıl başarılı bir genç Tekirdağspor adına bir marş yaptı.Şampiyonluk kutlamalarında bu parça büyük beğeni topladı.Cahit Apaydın adlı bu sanatçıya Tekirdağspor yönetimi tarafından bir kutlama gecesi organize edilip sanatçı olarak sahne alacağı söylendi.Bu sırada bu kulübün organizasyonunu sahiplenip şov yapmak isteyen Ekrem Eşkinat marşı hazırlayan sanatçıyı devre dışı bırakarak önce Zeynep Başkan adlı sanatçıyı açıkladı sonra başka sanatçıları belirledi? 
Sayın Eşkinat;Belediye başkanı mısın Tekirdağsporun başkanı mısın organizatör müsün; Size ne Tekirdağsporun eğlence organizasyonundan? Çok istiyorsan maddi destek yaparsın gecede sizi onurlandırırlar.Bundan fazlası haddini ve yetkisini aşmak olur.Tekirdağspor sizin şahsi malınız değil tüm Tekirdağ'ın malıdır.Herkes kendi işini bilecek.Bu cesareti ve yetkiyi kimden alıyorsunuz? Tekirdağspor marşını yazan sanatçıyı festivalde sahneye çıkarıp Tekirdağ'dan bir cevheri Türkiye'ye tanıtmak varken yetkinizi aşan işler yapıyorsunuz.
Bu sizin ilk skandalınız değil zaten.
-Geçen yıl düzenlenen festivalde gazeteci-yazar-milletvekili Sayın Mustafa Balbay'ı eskici kitabevi sahibi Özkan Gezici getirdiği halde Balbay geldiğinde adeta Özkan Gezici'den kaçırdınız ve kendiniz tüm payeyi aldınız.
- Süleymanpaşa'da kitabevi  sahibi ve yazarının organize ettiği "Namık Kemal Kitap festivali"ne Süleymanpaşa'da organize edildiği ve büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak  ile Vali Ali Yerlikaya'nın bizzat katıldığı organizasyona siz gelmediniz.Tekirdağ sanatçısına tavı yaparken dışarıdan sanatçı getirme çabanız neden?
Söyler misiniz siz belediye başkanı mı organizatör müsünüz? Yollarınız berbat hizmet sıfır eğlence gırla gidiyor.
Ben her zaman söylerim belediye başkanları siyasi kimliğini atıp hizmet etmedikçe CHP İÇİNDEKİ SHP KÖKENLİLER ayrılmadıkça hem yerel hem genel yönetimde partiye zarar verirken suçu basında buldukça bir arpa boyu yol gidemezler.Bu SHP kökenliler güçlerini Ankara'daki abilerinden alıyorlar.Bunu parti tabanı da biliyor.
 Bırakın basına çatmayı bırakın eğlenceyi siyasi şovları hizmet yapın halka inin basını tepkisini değil sempatisini kazanın. Sosyal demokrat belediyeciliği gidin lüleburgaz belediye başkanı Emin Halebak'tan öğrenin.