info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Evliliklerinde 26 Yılı Geride Bıraktılar

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti birlikteliklerinin 26. Yılını sosyal medyada paylaştıkları mesajlarla kutladı.

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, birlikteliklerinde 26. yılı geride bıraktı.

Sosyal medya hesabından eşi Arzum Onan'a teşekkür eden Aslantuğ şu paylaşımı yaptı: Gün olur, izin verdiğiniz kadar istismar edilmeye razı olursunuz. Gün olur, verdiğiniz o izin için çok pişman olursunuz! Aşk, sanat, siyaset veya ticaret hiç farketmez! Erkeksiniz; ya da kadın, kolunuza giren de kadın; ya da erkek, yine farketmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılamak için oradadır; ya da değerinizden aşındırmak için. Anlamak sandığınız kadar zor olmayacak. 26 yıldır bu garibin dünyasına kattığı her şey için minnettarım.

Eşinim romantik paylaşımına cevap veren Onan, '26 yıldır bana yaşattığın her bir saat için teşekkür ederim yüreği güzel sevgili' mesajını paylaştı.

TATİLE ÇIKTILAR 

Bodrum’da tatil yapan Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ çifti, her yıl yazları vakit geçirdikleri Sarnıç Beach’e demir attı. Mekanda yemek yiyen ikili teknelerine geçerek dinlendi.

Aslantuğ, denizden çıkan eşine önce havlu verdi, ardından çay servisi yaptı. Ünlü oyuncunun bu hareketi beach’te bulunan herkesin takdirini kazandı.

AŞK BİR TELEFONLA BAŞLADI 

1993'te Detay Film'i kurar Mehmet Aslantuğ. 1994 yılı ve günlerden bir gün, 1993 Türkiye Güzeli Arzum Onan'a telefon açar ve iş teklifinde bulunur.

Arzum Onan bunu kabul edince de ertesi gün buluşurlar. Mehmet Aslantuğ tanışmalarından iki gün sonra kendisinden 12 yaş küçük olan Arzum Onan'a evlenme teklif eder. Bir süre birliktelikten sonra 1996'da evlenirler.

1996 yılında nikah masasına oturan çiftin Can adında bir oğlu var.