info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cem Hipermarketleri Hafta Sonu Kısıtlamalarında Açık

Cem Hipermarketleri Bugün ve yarın Saat:10:00 - 17:00 arası Hizmet vermeye devam ediyor

Cem Hipermarketleri yöneticilerinden Sayın Mustafa Kızılırmaklı 1988 yılında yavuz mahallesinde 60 metrekarelik küçük bir alanda küçük bir işyeri ile gıda sektörüne giriş yapan işletmemiz daha sonra şuandaki yerinde bulunan, ilk şubemiz olan yavuz mahallesinde hizmete başladı. Parekendecilik sektörünün gelişimine ayak uyduran anlayışımız ile bu sektörde sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz dedi.

Pandemi döneminde mağazalarında her türlü önlemi aldıklarını belirten Mustafa Kızılırmaklı hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamalarında bütün marketlerinin sabah:10 akşam 17:00 ye kadar açık olduğu belirtti. Kendisi uyguladıkları uygun fiyat politikalarına rağmen fiyat artışlarından şikayetçi.

Ne kadar ince hesap yapıyor olsakta fiyatlarımız doğal olarak yükselmekte diyor. Kendi üretimi olan Tekirdağ köftesi, kasap köfte ve satır köfte ürünlerine değinen Kızılırmaklı, kasap ve satır köfte de kuzu eti bulunur ve bu etin kokusu, alışık olmayanları rahatsız edebilir. Müşterilerin ne almak istediklerini tam olarak izah etmelerini rica ediyor.

65 yaş üstü kişilerin siparişlerini aksaklılarımız olsa da evlerine teslim etmeye çalışıyoruz. Biz evlere sipariş teslim etme konusunda ekiplere sahip değiliz. Ama ekip arkadaşlarımızın ekstra çabaları ile bunları da yerine getirmeye çalışıyoruz.

Şuan toplam 10 şubemizle kesintisiz bir hizmet vermeye devam ediyoruz. Bizlere destek olan olan müşterilerimize teşekkürü borç biliyoruz.

Sağlıkla Kalın...