info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Filenin Sultanları Sırbistan Hesabını Kapatma Gününde

Ay-Yıldızlılar, 2019’un finalinde Ankara’da yenildiği rakibinden rövanşı, Belgrad’da almaya çalışacak.

İki namağlup takımı karşı karşıya getirecek maçın başlama saati 18.00

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nın yarı finalinde, turnuvanın ev sahiplerinden Sırbistan ile karşılaşacak. Belgrad'daki mücadele 18.00'de başlayacak. Ay-Yıldızlılar, 2019 Avrupa Şampiyonası'nın Ankara'daki finalinde 3-2 mağlup olduğu rakibinden hem rövanşı almayı hem de üst üste ikinci kez adını finale yazdırmayı hedefliyor.

Son olimpiyatlarda üçüncü ve beşinci olan iki takım, turnuvada oynadıkları 7 maçı da kazanarak yarı finale yükseldi. Bugünkü diğer yarı finalde Hollanda ile İtalya karşılaşacak. Final ve üçüncülük karşılaşmaları 5 Eylül Pazar günü yine Belgrad'da oynanacak.

Başantrenörü Zoran Terzic'in çalıştırdığı Sırbistan'da, Türkiye'nin kalburüstü takımlarında forma giyen (veya giymiş) voleybolcular ter döküyor. Tijana Boskovic (Eczacıbaşı), Maja Ognjenovic (Eczacıbaşı / VakıfBank), Sladjana Mirkovic (Eczacıbaşı), Milena Rasic (VakıfBank), Bianka Busa (Fenerbahçe), Stefana Veljkovic (Galatasaray) ve Jelena Blagojevic (Trabzon İdmanocağı); bugün Ay-Yıldızlılar'a rakip olacak.