info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Devler Ligi’ne Dev Bir Yıldız

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde kalınırsa bir ismi daha kadrosuna katacak.

Kjaer, Şener, Fabiano, Ba, De Souza, Nani’nin ardından Van Persie’yi de renklerine katmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde teknik direktör Pereira, iki transfer daha istedi. Orta sahayı güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalırsa gelecek parayla bir star alınacak.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, yönetimden iki transfer daha istedi. Kjaer, Şener, Fabiano, Ba, De Souza, Nani’nin ardından Van Persie’yi de renklerine katmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde Portekizli çalıştırıcı adeta takıma yeni hüviyet kazandırıyor. Pereira’nın istediği isimlerin orta saha oyuncusu olduğu kaydedildi.
 
Geçen sezon en zengin bölge olan orta sahada bu sezon sıkıntı yaşanıyor. Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Diego’yu yeterli görmeyen Pereira, bu bölge için acil takviye talep etti. Şu ana kadar orta sahaya sadece Sao Paulo’dan De Souza transfer edildi.
 
Obi Mikel’e veto
 
İlk etapta bir transferi tamamlayacak olan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalınması durumunda çıtayı iyice yukarı taşıyacak. Sarı-lacivertliler, özellikle Şampiyonlar Ligi’nden gelecek parayla yine bir yıldız isim dahil edilecek. Mali konularda ayakları yere basan Fenerbahçe Yönetimi, karşılığını bularak transfer yapma alışkanlığını sürdürecek.
 
Bu arada Fenerbahçe Yönetimi, Chelseali Obi Mikel ve kulübüyle anlaşmasına rağmen Pereira bu futbolcuyu veto etti. Bu nedenle transfer gerçekleşmedi.