info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ne Seninle Ne Sensiz İsimli Oyun Perşembe Günü İzleyicisiyle Buluşacak

Çerkezköy Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ isimli oyununu Çerkezköylü sanatseverlerle buluşturacak.

20 Ekim Perşembe günü ücretsiz olarak Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenecek olan tiyatro gösterisi saat 20:00’da başlayacak. Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ekim Ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ isimli tiyatro gösterisi Çerkezköylü sanatseverlerle buluşturulacak. Tüm vatandaşlarımızın ücretsiz olarak izleyebileceği oyun Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alacak. Akla Kara Tiyatro Ekibi tarafından oynanacak olan komedi türündeki oyun saat 20:00’da başlayacak.

ÜNLÜ OYUNCULAR YER ALIYOR

Hilal Çelenk'in yazdığı, Savaş Özdural'ın yönetmenliğini yaptığı, ünlü tiyatrocular Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Ne Seninle Ne Sensiz isimli tiyatro oyunu evlilik müessesine hiciv yolu ile bakarak evliliğin bir ödün verme kurumu olduğunu ve devam ettirmek için çiftlerin birbirine anlayışlı olması gerektiğini anlatıyor.