info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Gökhan Diktaş Gönül Köprüleri Kuracağız

Tekirdağ Ak Parti il başkanlığı tarafından düzenlenen 28. dönem milletvekili aday adaylığı tanıtımında Çorlu adaylarının çok iddialı olduğu ve bu dönem bir aday çıkarması kesin gözüyle bakılırken, genç milletvekili aday adayı Gökhan Diktaş Tekirdağ ile ilgili tespitleri ve hitabet yeteneğiyle büyük ilgi gördü

AK Parti Tekirdağ Milletvekili A. Adayı Gökhan Diktaş, AK Parti İl Başkanlığının gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısında gazetecilere özel açıklamalarda bulundu. Uzun bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı davaya hizmet ettiğini belirten Diktaş; Kimimizin doğduğu, kiminin doyduğu Tekirdağ için çalışacağız, bunun için aday adayı oldum. “ BARIŞ VE HUZUR İKLİMİ İÇERİSİNDE BİR SEÇİM OLSUN

AK Parti Tekirdağ Milletvekili A. Adayı Gökhan Diktaş; ‘’ Öncelikle bütün hemşerilerimizi tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan ramazan ayı ülkemize memleketimize hayırlar getirsin diliyorum. Tabi ki büyük bir afet atlattık, yaralar sarılmaya çalışıyor. Devletimizin güçlü operasyon kabiliyetiyle aynı zamanda da milletimizin birlik ve beraberliği ile öncelikle duamız ve gönlümüz deprem bölgesinde. Cumhurbaşkanımızın da aldığı karar doğrultusunda ülke olarak seçim sürecine girdik. Hayırlara vesile olsun diliyorum. Ramazan ayının barış ve huzur iklimi inşallah seçim sürecine de yansımasını istiyorum.’’ İfadelerini kullandı.

“ GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAK İÇİN GÖREVE TALİBİZ ”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili A. Adayı Gökhan Diktaş; ‘’ Ben Gökhan Diktaş, Çorlu’da ikamet ediyorum yaklaşık 1800’lü yıllarda büyüklerimiz, dedelerimiz bu bölgelere gelmiş. Üçüncü, dördüncü kuşak olarak ticaretin, tarımın, ziraatın, hayvancılığın ve sanayiciliğin içerisinde bulunan bir aileden geliyorum. Uzun yıllardır da Cumhurbaşkanımızın davasında, hem gönüllülük esasıyla hem de bazı vakıflar aracılığıyla çok fazla görevler almaya çalıştım. Bu süreçte de çok önemli bir seçim süreci olduğu için, artık elimizi taşın altına koymamız gerektiğini elimizle birlikte gövdemizi de taşın altına koymamız gerektiğine inandığım bir döneme girdiğimizi düşündüğüm için inşallah aday adaylığımı esasında biraz benimki malumun ilanı oldu, 5-6 aydır çalışmaları sürdürüyordum şehrimizde, heyecan da yaratmıştı karşılıkta görmeye başlamıştı inşallah hayırlara vesile olur ülkemiz, milletimiz, bölgemiz için iyi niyetle yola çıktık. Heyecanlıyız, memleketimize dokunacak, insanımıza temas edecek gönül köprüleri kurmak üzere gelmek istiyoruz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.’’ şeklinde konuştu.

“ÇORLU’NUN DA TEKİRDAĞ’IN DA SORUNLARINI BİLİYORUZ”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili A. Adayı Gökhan Diktaş; ‘’Çorlu’nun sorunlarını biz biliyoruz. Sanayi şehri Çorlu, aynı zamanda tarımsal faaliyetlerin sürdürüldüğü, ticaretin ve esnaf ehlinin fazlaca olduğu bir şehir. Şuan biraz okullarla ilgili ilk planda okullara değineceğiz. Kendi imkanlarımızla sanayici gruplarla, odalarla neler yapılabilir onları konuşacağız. Devletimizin imkanlarıyla ilk olarak neler seferber edilebilir ona bakacağız. Bir okul problemimiz var Çorlu’da şuan öncelikle ona değineceğiz. Sonrasında biz bazı çalışmalar yapıyoruz mesela Ergene nehri ile ilgili derin deşarj projesinin başından geldiği bu sürece kadar haberdar olan bir kardeşinizim. Bununla ilgili ilerletilebilecek durumlar var. Çevre sorunları, yer altı suları ile ilgili problemler çıkmaya başladı. Önümüzde ki Dünya’nın belki de en büyük problemlerinden biri su ve kuraklıkla ilgili, iklimlerle ilgili olacak. Onlarla ilgili şimdiden ekipler oluşturmaya başladık hem akademisyen, hem sahadan kişilerle bunları yapmaya başladık. Projelerimiz var, bunları iletmeye de başladık. Hem Çevre bakanlığımıza, hem sanayi bakanlığımızla temas halindeyiz. Özellikle eğitim daha sonrasında da OSB’lerimizin bazı problemleri sanayiyle çevreyle ilgilide bilgi sahibiyiz. Sorunlar ne, çözümleri neler olabilir bunların hepsine hakim bir durumumuz var. Güzel ekiplerle güzel çalışmalar yapacağız kısmetse.’’ Dedi. 

Kaynak : Murat Ürtekin