info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Dernek Pandemide Çorlu`da Fark Yarattı

Çorlu TÜMKASDER derneği, başkanı Ali Topçu ile Çorlu’da fark yaratmaya ve halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

Gerek sokağa çıkma yasağında gerekse Ramazan Bayramı’nda sadece Çorlu’ya değil, Tekirdağ’ın tüm ilçelerindeki mağdur ailelere erzak dağıtırken, esnafa da sağlıklarını güvende tutmak için maske dağıttılar. Taşadam Mermer granit şirketi de kamyonetlerini derneğin hizmetine sunarak, gıdaların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına büyük katkıda bulundu.

Bu konuda düşüncelerini dile getiren TÜMKASDER Çorlu şube başkanı Ali Topçu, “iyi günde herkes birbirinin yanında olabilir. Önemli olan, imkânı olmayan kişilere zor günde yardımcı olabilmektir. Bizler de insanların ihtiyaçlarına bir nebze de olsun katkıda bulunmak, onlara destek olmak için gayret sarf ediyoruz. Bu konuda bizlere destek olan dernek üyelerimiz ve tüm hayırseverlere minnettarız.

İnsanların yüreklerine bir nebze de olsa dokunabildiysek ne mutlu bize. Allah her daim kula kulluk edenin, lokmasını ihtiyacı olanla paylaşanın yanındadır. Bu insanların yüreğine dokunabildiysek, ne mutlu bize. Çünkü biz derneğimizin sloganı olduğu üzere, bu şehre yüreğimizi koyduk” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin