info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Maviye Boyandı

Güçlendirilmiş parlamenter sistem için yoğun bir şekilde çalışan 6`lı masanın üyelerinden Deva Partisi, adına DEMOKRASİ çalışması dedikleri, ATILIM için Mavi Yelekleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Adres bu hafta Çorluydu!

Çorlu'nun DEVA'sı hazır...

Marmara Bölgesel Eğitim Ve Değerlendirme Toplantısına ev sahipliği yapan Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı Genel Başkan Yardımcıları Sadullah Ergin, Selma Aliye Kavaf, Nazlı Seda Vural ve Marmara Bölgesi 10 il ve 10 ile bağlı ilçe başkanlarının katılımıyla toplantı öncesi Çorlu İlçesinde çarşıda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Partililerle özdeşleşen mavi yelekleriyle sahada adeta güç gösterisi yapan Deva Partililer "Demokrasi!" "Atılım! " "Derhal Bugün! " Sloganlarıyla adeta Çorlu'yu inletti! Demokrasi ve Atılım için temiz siyaset ilkesiyle yollarına devam ettiklerini ifade eden İl Başkanı Çebi, gücümüzü sahalardan alıyoruz dedi. Selam verdikleri her kapıda teveccüh ile karşılandıklarını ifade eden, gün geçtikçe Tekirdağlıların kendilerini bağırlarına bastığını söyledi. Ayrıca Kapaklı ve Şarköy İlçe Başkanlarını atadıklarını, Şarköy ve Kapaklı da parti binalarının yerlerini tuttuklarını söyleyen Hasan Berk Çebi, Şarköy de entelektüel birikimi ile Cevat Korkmaz'ın kendilerine katkı sağlayacağını, Kapaklı'nın tanınmış esnaflarından ve sivil toplum gönüllülerinden Safiye Savaş' ın ise Kapaklı'ya kadın eli değmesi açısından önemli oldugunu kaydetti.

Çorlu İlçe Başkanı Ömer Dündar ise organizasyonun Çorlu'da olmasının kendilerini onore ettiğini, Çorlu' nun hazır olduğunu söyledi. Yakın zamanda ilçe kongrelerini yapacaklarını soyleyen Dündar Çorlu' nun Devası hazır mesajı verdi Yürüyüşte Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara ise heyecanlarının ve motivasyonlarını sahaya yansıttıklarını söylerken Çerkezköy için çalışmalarına devam ettiklerini ve genç ve dinamik ekibine güvendiğini ifade etti Muratlı için çalıştıklarını söyleyen Zafer Şengül ise Muratlı da bazı kültleri yıkmak için mücadelelerinin devam ettiğini söyledi.

Malkara da köy köy gezerek Malkaraya kadın elinin değdiğinin göstergesi olan Filiz Yıldırım ise çiftçinin sesi olmak için Devayı her yerde anlattıklarını söyledi Ergene'de güçlü ve sıkı Teşkilatıyla ses getiren İsa Kalaycı ise verilecek her görevi layıkıyla yerine getireceklerini ve Ergene'nın hazır oldugunu ifade etti. Saray da çalışmalarını aralıksız devam ettiklerini söylemde Tarık Atasoy Saray için demokratik günlerin uzak olmadığını kaydetti. Süleymanpaşa İlçe Baskan Vekili Ozan Varan Tekirdağ ın kalbinde siyaset yapmanın sorumluluğunda yollarına devam ettiklerini söyledi

Kaynak : Murat Ürtekin