info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu`nun Dahi Kızı Başarıya Doymuyor

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan Çorlu Çarşı Platformu Başkanı Cem Mustafa Erdurur ’un kızı Cemre Cahide Erdurur, ressamlığının yanı sıra, bu resimlerle sergilere katılıyor, İngiltere merkezli bir piyano programına katılıyor, eve gelince yemek yapıyor, LGS’YE çalışıyor. Bunun yanı sıra çeşitli spor müsabakalarında sayısız madalya kazanarak TEKİRDAĞ’IN GURURU OLMAYA DEVAM EDİYOR.

07-08 Mayıs tarihleri arasında Bursa'da Düzenlenen Atletizm Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı finalde İlimizi temsil eden Cemre Cahide ERDURUR Gülle atma branşında 3 ve Eylül DÖNMEZ Uzun atlama da 2. olarak Konya'da düzenlenecek Finalde Mayıs ayında Tekirdağ ilini temsil edecekler. En büyük özelliği gülle atma ve Cirit’e daha 1 ay önce başladı.

Okulda ki beden eğitimi öğretmeni Ozan hoca gücünü keşfetti. Milli takım gençler atletizm antrenörü Metin Eren hocaya iletti. Yoğun LGS sınav hazırlıkları arasında 15 er dakikalık 2 antrenman ile önce Çorlu da okullar arası yarışmada iki branşta da altın madalya, sonra Kırklareli’nde Anadolu Yıldızlar şampiyonasında güllede altın cirit de bronz, şimdide Bursa da aynı şampiyonada güllede bronz ile derece yaptı.

Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Okullar arası ŞAMPİYONA için Denizli'ye, Anadolu yıldızlar finalleri için de Konya ya gitmeye hak kazandı. Hepsi 1 ayda ve 2 antrenman ile oldu Daha 13 yaşında olmasına rağmen,3 altın iki bronz madalya alarak büyük başarıya imza atan Cemre Cahide Erdurur ‘un, bu başarısını ilerleyen günlerde Türkiye ve Dünya’da da göstereceği, Tekirdağ ve Çorlu’nun adını tüm Türkiye’de duyuracağı tahmin ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin