info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Festival Gibi Hastane Açılışı

Çorlu’da açılışı yapılan Optimed İnternationel hastanesi, Tekirdağ’ın üst düzey makamdakilerin tamamını bir araya getirdi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Devlet hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan, Çorlu belediye başkanı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel, İstanbul ve çevre illerden belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, Kamu ve özel sektör idarecileri ile sayısız kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel Tekirdağ’da hastane sayısının artmasıyla birlikte halkın sağlık imkânlarının daha da üst seviyeye taşınacağını söylerken, Çorlu belediye başkanı Ahmet Sarıkurt, her geçen gün büyümekte olan Çorlu’nun yatırım ve imar ile bölgenin en önemli ilçelerinden biri olduğunu, yatırım ve desteklerin arması gerektiğini vurguladı.

Soğuk havaya rağmen yüzlerce kişinin katıldığı açılış, âdeta bir festival havasında gerçekleşirken, bir açılışın bu kadar popüler olması Tekirdağ genelinde her kesimin ilgi odağı haline gelmesine neden oldu.

Kaynak : Murat Ürtekin