info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi Başkanı Ramazan Doğan Çorlu`da İş Merkezi Açtı

MÜSİAD Tekirdağ şubesi başkanı Ramazan Doğan, ekonomik kriz iddiasında bulunanlara inat Çorlu`da iş merkezi açarak birçok kişiye istihdam sağlamanın yanı sıra Çorlu`ya ticari destek sağlamaya devam ediyor.

Yapılan bu açılış,Tekirdağ'ın üst düzey bürokrat,milletvekili ve milletvekili adayları,belediye başkanları ve kamu yöneticilerini de bir araya getirdi. Açılışa AK Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel,AK Parti milletvekili adayı Gökhan Diktaş, AK Parti il başkanı Ali Gümüş, İŞ-KUR Tekirdağ il müdürü Yaşar Esen,Trakya Kalkınma Ajansı müdürü Mahmut Şahin, kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

MÜSİAD başkanı Ramazan Doğan: "geçtiğimiz dönemde yaşanan sayısız krize rağmen,halkımız için çalışmaya,üretmeye ve istihdam etmeye devam edeceğiz.Ülke ekonomisine katkı için verdiğimiz mücadelede yanımızda olup destek veren herkese teşekkür ediyorum" Dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; " El Ele Gönül Gönüle Başaracağız "

AK Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel, " Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliği ve destekleri doğrultusunda,yerli ve milli üretimde Tekirdağ,Türkiye'nin yükselen değeri olmaya devam ediyor.Bu başarıyı istikrara ve devlet-millet dayanışmasına borçluyuz. Halkımızın desteği sayesinde, hükümet olarak gelişmeye,büyümeye ve üretmeye devam edeceğiz " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin