info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sarıkurt’un Projesi Destek Bulmaya Devam Ediyor;

Dayanışma Askıda, Çorlu Hep Yanınızda

Çorlu Belediyesi tarafından başlatılan “Dayanışma Askıda, Çorlu Hep Yanınızda” kampanyası vatandaşların da katkılarıyla devam ediyor.

Cemaliye Mahallesi'nde kurulu bulunan Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ilk elden ulaşabilmek üzere bir yıl önce Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından başlatılan “Dayanışma Askıda, Çorlu Hep Yanınızda” kampanyası Çorlu halkının verdiği destekle sürüyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ülkemizde ekonomik olarak zor günler geçiren ihtiyaç sahibi vatandaşlara dokunabilmek ve bir nebze de olsa bütçelerine katkı sunabilmek amacıyla bir yıl önce başlatılan kampanyanın karşılık bulduğunu belirterek, "Geçtiğimiz yıl 'İyilik kalpten gelir' düşüncesinden yola çıkarak "Dayanışma Askıda, Çorlu Hep Yanınızda" kampanyası ile yeni bir iyilik hareketi başlatmıştık. Bugün geldiğimiz noktada bu iyilik hareketinin karşılık bularak devam etmesi oldukça değerli. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın faydalanabilmesi için hayırsever vatandaşlarımız tarafından alınarak askıya asılan sebze ve meyvelerin ilk elden ihtiyaç sahiplerine ulaşmasından dolayı oldukça mutluyum.

Kampanyamıza katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız kendileri için alışveriş yaparken bir miktar da ihtiyaç sahipleri için yapabilirler ve arzu ettikleri ürünleri alarak pazarın girişindeki askıya asabilirler. Kampanyamıza destek olarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlara sebze-meyve poşetlerinin asılmasında yardımcı oluyor. Askıdaki poşetleri alarak ihtiyaçlarını karşılayan vatandaşlar ise Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve yardımsever Çorlu halkına teşekkür ediyor.

Kaynak : Murat Ürtekin