info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ergene Belediyesi Evi Yanan Vatandaşı Yalnız Bırakmadı

Ergene Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde İğneler Mahallesinde evinde meydana gelen yangın sebebiyle mağdur olan aileye yardım elini uzattı.

İğneler Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta evinde yangın çıkan ve evi kullanılamaz hale gelen Hazim Zeynep Taligacı çiftinin yaralarını sarmak bir nebzede olsa destek olmak amacıyla buzdolabı alacağının sözünü veren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek, buzdolabının teslimini gerçekleştirdi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanı Rasim Yüksel‘ Vatandaşlarımızın iyi gününde kötü gününde yanında olmayı görev edindik. Sosyal belediyecilik anlayışla verdiğimiz sözü yerine getirerek; buzdolabını teslimini gerçekleştirdik. Bugün olduğu gibi her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın ve engellilerimizin yanındayız.

İlçemizde ihtiyaç sahibi olan kim varsa ilgili müdürlüklerimiz aracılığıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve şikayetleri göz önünde bulundurarak yardımlarımızı sürdürmeye de devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi. Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Sağlık İşleri Müdürü Sevil Durmaz, Belediye Sosyal Yardımlar Koordinatörü Ayşe Yürük Yenilmez, Hazim- Zeynep Taligacı çiftini ziyarette ederek, belediye olarak her zaman yanındayız mesajını kaydetti.

Kaynak : Murat Ürtekin