info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak’ın Reklam İsrafı Sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın bayram, özel gün ve küçücük bir açılışta dahi on binlerce liralık kendi reklamını yapma israfı sürüyor.

Son olarak 13 Aralık tarihinde Ergene kültür merkezi açılışı için tüm ilçelere bu açılışın afişlerini astıran Albayrak’ın resmini görenler, “yok artık” dedi. Açılışı yapılacak kültür merkezinin, Kadir Albayrak’ın resmi ve adı yanında küçücük kaldığını gören vatandaşlar; “Kadir başkan reklamını yapmaktan hizmet yapmaya fırsat bulamıyor. Her şeye zam yaparak halkın parasını kendi reklamını yapıyor. Sosyal demokrat geçinen, Dini bütün bir başkan olarak her gün farklı bir köyde namaz kılarak inançlı bir insan görüntüsü çizen başkanı anlamakta zorlanıyoruz. Sosyal demokrat başkanın, halkın çıkarını ve eşitliğini gözetmesi gerekirken, astığı afişlerde dahi eşitlik yok. Hak yolunda ibadet eden başkanın da israftan ve gösterişten kaçınması lazım. Halkın vergilerini ve hizmet bedellerini sadece reklamı için harcamak, hangi sosyal demokratlıkta hangi dinde var?

Bu israfa dur diyecek bir yetkili yok mu? Verdiğimiz vergiler Kadir başkanın reklamına mı harcanacak, hizmete mi?” diye tepki gösteriyorlar. Ergene ilçesi Sağlık mahallesinde Kadir Albayrak iki panoya 3-4 afişini birden astırırken, Rasim Yüksel’in başkanı olduğu ilçenin afişinde tek ve mütevazi bir resminin olması, “Ergene’yi Rasim Yüksel mi, Kadir Albayrak mı yönetiyor?” esprilerine neden olurken, Albayrak’ın on binlerce reklam israfının daha ne kadar süreceği, halkın tepkisini daha ne kadar çekmeye devam edeceği merak ediliyor.

Kaynak : Murat Ürtekin