info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı`da Psikolojik Danışmanlık Hizmeti Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı;"Psikolojik Danışmanlık Hizmetimiz Devam Ediyor" dedi

Kapaklı'da psikolojik danışmanlık ihizmeti devam ederken, belediye başkanı İrfan Mandalı, çalışmalar hakkında bilgi verdi. İrfan Mandalı; Kapaklı Belediyesi Psikolojik Danışmanlık hizmetimiz doğrultusunda Belediyemiz Psikoloğu Ceren Sayın’a 500’den fazla kişi psikolojik danışmanlık için müracaat ederek yardım talebinde bulundu.

GENEL SORUN ÖFKE KONTROLÜ VE STRESLİ YAŞAM

Psikolojik Danışmanlık hizmetinin randevu sistemi ile çalıştığını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, hizmetin ücretsiz olarak verildiğini hatırlatarak, Toplumumuzda ; gündelik yaşadığımız sıkıntılar arttıkça bizimde bu durumdan etkilenme olasılığımız artıyor ve bu durum psikolojimize yön veriyor. Zaman zaman kaygılanabiliriz, kendimizi üzgün, çaresiz, bitkin hissedebiliriz.

Bu gibi durumlarda destek almamız gerekli bir şey. Sadece yetişkinler değil , çocuklarımızda da bu tip olayları görebilmemiz mümkün  çocuktur, geçer deyip“ hafife almadan çocuklarımızı desteğe yönlendirmemiz gerekiyor.

Psikolojik Danışmanlık hizmetimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 444 80 59’u arayarak 205 dahili numara ile randevularını alabilirler. Bizler vatandaşlarımıza destek olmak ve onlarla birlikte çözüm bulmak için varız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak : Murat Ürtekin