info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Herşey Malkara İçin

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün`ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Volkan Soğancılar ve Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar yer aldı. Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bilgiler veren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Üzgün'e, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinde Malkara'ya yapılacak olan Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun plan değişikliği yazısının onaylandığının bilgisini ilettik.

Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Üzgün'den Ağustos ayı içerisinde Gençlik Merkezi'nin ve bunun akabinde 1 veya 2 ay içerisinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ihalesinin yapılacağını, yapılacak olan ihalenin ardından 1 yıldan daha kısa bir süre içerisinde Gençlik Merkezi ve 1,5 yıldan daha kısa bir süre içerisinde de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun yapımı tamamlanarak Malkara halkının kullanımına sunulacağının bilgilerini aldık.

Malkara'ya yapılan yatırımlardan dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Üzgün'e teşekkür ederiz. Malkara'lı Hemşehrilerimize Gençlik Merkezi ile Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Şimdiden Hayırlı ve Uğurlu Olsun Bizler Malkara Belediyesi olarak Malkara'ya yapılacak olan her yatırımın destekçisi olacağız ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle ortak iş birliği içerisinde çalışmaktan mutluluk duyacağız. Malkara'nın menfaatine olacak her projenin altına imzamızı atmaya hazırız.“ dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin