info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul`dan Yardım Kampanyası

Malkara`da Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Farkı !

Küresel çapta bir krize yol açan, tüm dünyada vaka sayısı artan Koronavirüse karşı Malkara Belediyesi, bir dizi tedbirler alırken, vatandaşlarında bu süreçte mağduriyet yaşamaması adına çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Rutin olarak her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım gerçekleştiren Malkara Belediyesi bu zor günlerde sadece sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üstü vatandaşlara değil ihtiyaç sahibi ailelerinde ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini, bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceklerini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Olağanüstü günlerin yaşandığı şu günlerde belediyemizin tüm birimleri özverili bir şekilde sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Malkara’mızın tüm mahalleleri sokak sokak temizlenerek, parklarımızı, siteleri, toplu ulaşım araçlarını, ibadethanelerimizi, okullarımızı dezenfekte etmeye devam ediyoruz. Evden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlarımızın yanı sıra, yalnız yaşayan, kronik rahatsızlığı bulunan tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Hiçbir Hemşehrimizin Mağdur Olmaması Adına “Şimdi Birlik Olma Zamanı” Kampanyası Başlattık Ülkemizde Koronavirüs salgını sebebiyle zor durumda kalan birçok vatandaşımıza destek olmak amacıyla belediye olarak “Şimdi Birlik Olma Zamanı” diyerek kampanya başlattık. Kampanya kapsamında VakıfBank bankasında Covid-19 adlı bağış hesabı açtık.

Bu hesaba yapılacak bağışlarda ihtiyacı olan vatandaşlarımız belirlenerek belediye ekiplerimiz tarafından 50 TL değerinde gıda kolisi ulaştıracağız. Diğer zor günlerde olduğu gibi yardıma muhtaç olan kişilere yardım eden vefakar hemşehrilerimin bu süreçte de zor günler geçiren vatandaşlarımıza yardım edeceklerine inanıyorum. Ekonomik olarak zor günler yaşayan vatandaşlarımızın, çalışmayan hemşehrilerimizin çorbasına tuz olmak istiyoruz.

Bu günlerde kimsenin aşsız, ekmeksiz kalmasını istemiyoruz.

Bu günleri el ele vererek hep birlikte atlatacağız.” dedi. Koronavirüs ile mücadele kapsamında düzenlediğimiz yardım kampanyasına destek vermek isteyenler için

Bağış Hesabı bilgileri;

Hesap Sahibi : Malkara Belediye Başkanlığı

Hesap İsmi : Covid-19 Bağış Hesabı

İban No : TR20 0001 5001 5800 7310 1993 30

(VakıfBank Malkara Şubesi)

Kaynak : Murat Ürtekin