info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Göbek Attı, Çorluyu Kahve Tanıttı

İstanbul Uluslar arası Turizm Tanıtım Tüyap EMİTT Fuarında birçok şey eleştiri ve tepkiye neden oldu.

Sosyal medyada Tekirdağ standının en iyi stant olarak ödül aldığı iddia edilirken, bu plaketin tüm il stant temsilciliklerine verildiği konuşuluyor. 

EMİTT Tekirdağ standından en büyük eleştiriyi ise, Çorlu aldı. Özellikle Çorlu basını tarafından eleştirilen Çorlu belediyesinin, “Çorlu’ya has hiç mi yöresel bir şey yok da sadece kahve ile tanıtılıyor? ” denildi. 

Ayrıca, Çorlu belediyesinin yeterli duyuruyu yapamadığını, en büyük ilçenin ikinci gün fuara giden bir otobüsü dahi dolduramadığı söylendi. Başkanın bol bol fuarda göbek attığını fakat çorlu’yu temsil edecek hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Çorlulular, “Çorlu’yu bir kahve mi temsil edecek” dediler. Bu konuda bir açıklama yapan “Çorlu kahvesi” firması sahibi Sedef Kaygusuzoğlu, “biz buraya her firma gibi müracaatla geldik. Bizden başka firma da var. Firma olarak bizler 5 çeşit farklı kahve üretiyoruz ve toptan satışlar yapıyoruz. Fakat biz, bu kahvemizin Çorlu ismini taşımasından ve İstanbul’da Tekirdağ standında diğer ilçeler ile birlikte Çorlu’nun adını duyurmaktan gurur duyuyoruz. 

Gönül isterdi ki, Çorlu’dan birçok firma olsun, hep beraber Çorlumuzun adını burada taşıyalım. Amacımız ticaret kaygısı değil, bir kurukahveci Mehmet efendi gibi kahvede Çorlu’yu marka yapmaktır. Bize bu çalışmamızda destek veren, vermeyen herkese teşekkür ederim” Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin