info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deva Partisinin Süleymanpaşa ilçe Başkanı Ozan Varan Oldu

Deva Partisinin yeni ilçe Ozan Varan oldu.

Basın mensuplarıyla yemekte bir araya gelen başkan Varan,kuruluşundan günümüze kadar her kademede hizmet ettiğini ve bundan Sonra da Deva partisinin bir neferi olarak ilçe başkanlığı koltuğunda aynı azimle çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Ozan Varan yaptığı konuşmada; "Değerli yol arkadaşlarım , Kıymetli basın mensupları, sosyal medya hesaplarından bizleri izleyen kıymetli Tekirdağ’lı hemşerilerimiz, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum, basın toplantımıza hoş geldiniz diyorum. Toplantımıza başlamadan önce ülkemizde 6 Şubatta meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Sözlerime kendimi tanıtarak başlamak istiyorum. Bir asrı geçkin bir süre önce Balkanlardan Tekirdağ’a göç eden bir ailenin evladıyım. Evli ve 1 kız çocuğu babasıyım.

Tekirdağ ve Karadağ’da Emlak ve inşaat sektöründe ortaklarım ile birlikte hizmet vermekteyim . 28 Haziran 2020 tarihinde Demokrasi ve Atılım Partisi’nin devapartisi.org veri tabanına ilk başvurumu yaptım. Kurucu ilçe Başkanımız yönetiminde 1 yıl Kurumsal iletişim Başkanlığı görevini yürüttüm. Daha sonra Gül Kantarcıoğlu başkanımızın döneminde 1 yıl Teşkilat işleri Başkanlığı vazifesini yürüttüm. 06 Aralık 2022 tarihinde Süleymanpaşa İlçe başkanımız ticari işleri sebebi ile istifası sonucu ilçe Başkan vekilliği görevini sürdürdüm. 31 Ocak 2023 tarihinde Genel Merkez üzerinden yapılan atama ile Süleymanpaşa İlçe Başkanı olarak yeni yönetimimizle birlikte çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bu basın toplantısını atamamın gerçekleştiği hafta yapacaktık. Fakat ülkemizde yaşanan deprem felaketinden dolayı bunu ertelemek durumunda kaldık. Bu süreçte Yeni yönetimimiz ile birlikte her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi deprem yaralarını sarmak için kendi imkanlarımız ile yardım çalışmalarında bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz Hepinizi tekrar selamlıyor hoş geldiniz diyorum" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin