info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Muratlı İlçe Başkanı Ali Atılgan`dan Gönderme, Tarihte İhanetlerin Sonu Hep Acı Bitmiştir

Ak Parti genişletilmiş danışma toplantısı Muratlı’da gerçekleştirildi.

Toplantıya Ak Parti il başkanı Mestan Özcan’ın yanı sıra il kadın kolları başkanı Nihal Köşdere de katıldı Toplantının gündeminde Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe’nin Muratlı’nın hep zararına çalıştığı vurgusu yapılırken, belediye meclis başkanı Beytullah Ongun ve il başkanı Mestan Özcan Nebi Tepe ve Kadir Albayrak’a sert eleştirilerde bulundu.

Danışma toplantısında günün anlam ve önemi üzerine bir konuşma yapan Ali Atılgan; “Kuruluşundan bugüne teşkilatlarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza gayretleri, emekleri, sadakatleri için şükranlarımı sunuyorum. Bu kardeşlerimizden ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Öncelikle ilk günden bugüne kadar teşkilatlarımızda görev almış ve istikametini bozmamış istisnasız herkesin yeniden partimiz çatısı altında bir araya gelmesini sağlamak mecburiyetindeyiz. Dağıtarak, kırarak, dökerek, bölerek değil, toparlayarak, birleştirerek, bütünleştirerek, kucaklayarak işe başlamazsak hedeflerimize ulaşamayız. Bir önce kendi içimizdeki arkadaşlarımızın gönüllerini kazanamazsak milletimizin gönlüne hiç giremeyiz. Çünkü gönül seferberliği ancak büyük bir kadroyla yürütülmesi halinde başarılı olabilir.

AK Parti olarak 2023 seçimlerine güçlü bir teşkilatla, güçlü bir çalışmayla hazırlanmayı planlıyoruz. Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği şu tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı ile birlikte inşallah hem Cumhurbaşkanlığı'nda hem Meclis'te zaferle çıkacağız. Bizim hizmet ve eser siyasetimiz seçimden seçime değil, yılın her günü çalışmayı gerektirir. Bu anlayışla günün 24 saati ve haftanın her günü milletimizin içinde olacak, tek tek her bir insanımızın desteğini alacağız. Ülkemizin bugüne kadar ki kazanımlarını koruma yanında kendimizin ve evlatlarımızın geleceği için bu mücadeleyi başarıya ulaştırmak boynumuzun borcudur. Aksi takdirde tarih önünde vebal altında kalırız.

AK Parti milletimiz tarafından kurulan, sahibi de milletimizin bizatihi kendisi olan bir partidir. Burası siyasi, sosyal veya ekonomik kariyer kurumu değil, hizmet ocağıdır. Yaptığımız ve yapacağımız her şeyin merkezinde de çevresinde de milletimiz vardır. Bu bakış açısıyla işine dört eller sarılmayan hiç kimsenin AK Parti'de sorumluluk üstlenme hakkı da başarılı olma şansı da yoktur. Mahalle koordinatörü olarak görevli İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz görevli oldukları mahallelerde, Mahalle başkanlarımız kendi mahallelerinde, Sandık Kurulu Başkanlarımız Sandık esaslı çalışmalarda görevlendirildikleri sandıklarda, tüm bu süreci derleyip, toparlamakla, yürütmekle, hepsinden önemlisi diğer herkese örnek olmakla mükelleftir. Bir kez daha altını çizerek tekrarlıyoruz, önce kendi kadrolarımızı, ardından üyelerimizin tamamını, onlarla birlikte de tüm toplumu kucaklayacak bir parti faaliyeti ortaya koyacağız. İfa edeceğiniz bu kutlu ve tarihi vazifede her birinize muvaffakiyetler diliyorum. Geçmişten bugüne kendimizi muhasebeye tabi tuttuğumuzda, karşımıza çıkan manzaranın sadece AK Parti'nin değil, ülkenin tamamının hikayesini anlatmaktadır.

3 Kasım 2002'de "Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın", 28 Mart 2004'te "Yerel kalkınma başlıyor", 22 Temmuz 2007'de "Durmak yok yola devam", 29 Mart 2009'da "İşimiz hizmet, gücümüz millet", 12 Haziran 2011'de "İstikrar sürsün Türkiye büyüsün. Hedef 2023", 30 Mart 2014'te "Daima millet, daima hizmet", 7 Haziran 2015'te "Onlar konuşur AK Parti yapar", 1 Kasım 2015'te "Sen ben yok Türkiye var", 24 Haziran 2018'de "Vakit Türkiye vakti", 31 Mart 2019'da "Memleket işi gönül işi" dedik ve durmadan duraksamadan aşkınan çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Aşkınan çalışan yorulmazmış. Muratlımız ve Tekirdağ’ımız için aşkla çalışıyoruz.

12 Haziran 2011'de "İstikrar sürsün Türkiye büyüsün. Hedef 2023" demiştik bunu duyduklarında 2023'e çok var diyorlardı. Allahın izniyle 2023'e ulaştık. Şimdi 2053 Türkiyesi’ni emanet edeceğimiz dava arkadaşlarımız, işte büyük ve güçlü Türkiye'nin mimarı sizler, işte AK Parti dava arkadaşlarım. Rabb'im hepinizden razı olsun. 2023 seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığı'nda hem Meclis'te zaferle çıkmak, Cumhuriyetimizin 99'uncu yıldönümünün gururuyla birlikte Türkiye Yüzyılı'nı da milli hafızamıza kazıyacağız. Ülkemizin gündemine yakışan yeni kızıl elması, Türkiye Yüzyılı için hayal kuralım ve hayallerimizin peşinde koşalım. Elbette her hayal gerçeğe dönüşmez ama hayaliniz olmadan hedefiniz de olmaz. Hedefiniz olmadan da hayatınıza yön veremezsiniz. Tarihe 'büyük' sıfatıyla geçen tüm fatihler, devlet adamları, alimler, sanatçılar, sporcular hep bir hayalle yola çıkmıştır. Hayırsız hayalden de Rabb'imize sığınırız. Hayalsiz fethin sonu barbarlığa, hayalsiz devlet adamlığının sonu diktatörlüğe, hayalsiz ilmin sonu özellikle felakete, hayalsiz sanatın sonu hüsrana varır. Biz, hayalimizi de hedefimizi de hayatımızı da mücadelemizi de Allah'ın rızasına ve millete hizmete adayan bir anlayışın sahipleriyiz. Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım; Lafa gelince hep davadan söz edip sıra fedakarlığa gelince veya çıkarlarına dokunulunca hemen istikameti bozanlar göreceksiniz. Sakın örnek almayın. İstikameti bozulan insanların nihayetinde nerede duracaklarını kendileri dahi bilemez. Mesela ekmeğini yediği, suyunu içtiği, havasını soluduğu, sahip olduğu her şey borçlu bulunduğu ülkesine gözünü kırpmadan ihanet edenler göreceksiniz. Sakın örnek almayın. Tarihin her döneminde bu tür ihanetlerin sonu hep çok acı şekilde bitmiştir."

Kıymetli dava ve yol arkadaşlarım. Cumhuriyetimizin 99'uncu yıldönümünün gururuyla birlikte Türkiye Yüzyılı'nı da milli hafızamıza kazıyacağız. Ülkemizin gündemine yakışan yeni kızıl elması, ancak Türkiye Yüzyılı olabilir. Türkiye Yüzyılı, kimlik yerine birlik siyasetini, kutuplaştırma yerine bütünleştirme siyasetini, inkar siyaseti yerine kucaklama siyasetini, nefret siyaseti yerine sevgi siyasetini ikame etmenin adıdır. Türkiye Yüzyılı huzurun yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı başarının yüzyılıdır. Ülkemizi daha nice başarılarla, ilklerle, enlerle tanıştırarak Cumhuriyetin ikinci yüzyılında ülkemizi zirveye çıkartmakta kararlıyız. Türkiye Yüzyılı verimliliğin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı, gücün yüzyılıdır. Attığımız her adım ülkemizin gücüne güç katmaktadır. Hiçbir alanda duraklamaya mahal vermeden doğru hedefler yoluyla büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını tamamlayacağız. Türkiye Yüzyılı dijitalin yüzyılıdır. Türkiye Yüzyılı iletişimin yüzyılıdır.

Vatandaşımızı ve dünyayı güvenilir kaynaklar aracılığıyla doğru bilgilendirecek tedbirler almayı sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı, bilimin yüzyılıdır. Ülkemizde insanımızın hayat kalitesini arttırmaya yönelik bilimsel çalışmaları destekleyerek bu alanda da söz sahibi konuma ulaşmayı planlıyoruz. Türkiye Yüzyılı, barışın yüzyılıdır.Yarın değil hemen şimdi!”Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin