info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Başkan Albayrak Muratlı`ya Verdiği Sözü Tutmadı

Bilindiği üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı gündem yaratmak için bir şov yapmış, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü`nün köy okullarını açması halinde tüm okulların bakım-onarım işini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi`nin yapacağını söylemişti.

Kadir Albayrak’ın bu söylemi Muratlı’da alay konusu olurken, Muratlı’ya söz verdiği hiçbir şeyi yapmayan, yalan vaatlerle Muratlı halkını oyalayan Albayrak, Ecevit parkının oraya astığı park yapma planını içeren tabelayı seçimden sonra alelacele sökerek bir sözünü daha yerine getirmezken, en büyük hayal kırıklığını ise Muratlı METEM (Mesleki Teknik Eğitim Merkezi) Lisesinin bahçesine beton dökme sözünü yerel seçimlerden önce vermiş hatta Fen İşleri ekibini gönderip ölçüm yapacağını bizzat söylemişti. 

SEÇİMDEN SONRA KADİR ALBAYRAK İKİ BUÇUK YILDIR NE FEN İŞLERİ EKİBİ GÖNDERDİ NE DE BETON DÖKÜLMESİ İÇİN GİRİŞİMDE BULUNDU. 

Her söyleminde okullara her türlü desteği yapacağını söyleyen Kadir Albayrak’ın METEM konusunda sözünü tutmamasına rağmen, bu okul PANDEMİ DÖNEMİNDE ÜRETTİĞİ MASKELERLE ADETA CAN SİMİDİ OLDU. Tekirdağ’da 11 ilçe göz önüne alındığında sadece bu konuda Çerkezköy ve Muratlı mesleki liselerinin bu konuda çalışma yaptığı, Çerkezköy atölyesinin adeta bir tekstil fabrikası kapasitesinde çalışarak 120 bin çocuk maskesi ürettiği, Muratlı Mesleki lisenin de kısıtlı imkânlarla 21 bin yetişkin maskesi üretmesi, her türlü şartlara rağmen başarıda sınır tanımadığının göstergesi oldu. Maskelerin her türlü hijyenik kritere sahip olması, kulak askı iplerinin kulaklara herhangi bir zarar veya tahriş oluşturmaması, kullanımının rahat olması da ayrıca takdir topluyor.

Delik deşik beton sahasına rağmen kupa ve madalyaya doymayan, yaptığı projeler ile Avrupa’dan eğitim ve teknik alanda destek  almaya hak kazanan bu okul, pandemide de umut oldu. 

Bu kadar başarılı ve güzel işlere imza atan bu okulun beton sahasının bir türlü yapılamaması üzüntüyle karşılanırken, METEM HER ŞEYE RAĞMEN TEKİRDAĞ’IN GURURU OLMAYA DEVAM EDİYOR. 

Kaynak : Murat Ürtekin