info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hüseyin Muhtar Muratlı`da Hızlı Başladı

Muratlı İstiklal-Kurtpınar mahallesi muhtarı Adem Turnacı’nın anlamsız bir şekilde istifa edip, “hodri meydan” diyerek tekrar aday olması ve mecburi seçim yapılma yoluna gidilmesinin ardından, kıran kırana bir seçim yarışı başlamış,20 adaya kadar çıkan yarışın ardından 11 adayla seçime gidilmiş, trafik tescil işi yapan, üç MUGİAD (Muratlı Kalkındırma ve Girişimci İşadamları Derneği)üyesi muhtar adaylarından biri olan Hüseyin Ehven muhtar seçilmişti.

Herkesin yaptığı iş nedeniyle muhtarlığa fazla zaman ayıramayacağı, bu işi azaların yapacağı düşüncesinde olduğu Hüseyin Ehven şaşırttı. Neredeyse haftanın 7 gününü muhtarlıkta geçiren, hafta sonu mahalle sakinlerine resmi tebligatları dağıtan, muhtarlığın bayrak direğini bizzat boyayarak yenileyen Muhtarı gören vatandaşlar, “Hüseyin muhtar hızlı başladı. İnşallah bu devam eder de önceki muhtardaki gibi işimizi yaptırmak için telefonla muhtar aramayız dediler. 

Bu konuda düşüncelerini dile getiren Hüseyin Ehven, “biz bir söz verdik, sözlerimizi yerine getireceğiz. Yerine getiremeyeceğimiz sözleri de vermeyiz. Bu nedenle vazifemizin başında, mahallelimizin yanındayız” dedi. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin