info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Merhum Kaymakama Büyükşehir`den Büyük Vefasızlık

Her zaman halkın dikkatini çeken ve bu hizmetleri de Tekirdağ merkez ilçe başta olmak üzere tüm ilçelerde afişlerle bir şova dönüştüren Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın çifte standart hizmetleri ve yerine getirmediği hizmetler, vatandaşların eleştirisine hedef olmaya devam ediyor.

Muratlı’da Tredaş’ın ana caddelerdeki elektrik kablolarını yer altına çekmesiyle birlikte, bu çalışma sonucunda Tredaş’ın bedelini ödediği kaldırımların yenilenme çalışması başlatılmıştı. Bu çalışmaların sonucunda, Tekirdağ Büyükşehir belediyesi Hükümet caddesi ve Nazım Sav caddesini beton kaldırımlarla yenilemiş, kaldırımlara devasa TBB harflerini ve TBB logosunu da işlemeyi unutmamıştı. 

Fakat Muratlı’ya büyük emeği geçmiş, Muratlı halkının gönlünde taht kurmuş, vefatından sonra sokağa adının verildiği Erol Okyay caddesini atıl vaziyette bırakması TEPKİ ÇEKMİŞTİ. 

Aradan aylar geçmesine rağmen bu caddede bir çalışma gerçekleştirmeyen Tekirdağ Büyükşehir belediyesi ve bu konuda bir çalışma için talimat vermeyen Kadir Albayrak’ın bu tavrı, “siyasal ayrımcılık mı var? Yıllarca ülkeye ve Muratlı’ya hizmet etmiş bir kaymakamın adını taşıyan bir bu caddenin yapılmama sebebi nedir?”  Sorularının cevabı, Muratlı halkı tarafından merak edilirken, yol ve kaldırımların bozukluğu, Kaymakam Erol Okyay caddesinde faaliyet gösteren esnafı da rahatsız ediyor. 

Muratlı halkı soruyor; 

MERHUM KAYMAKAM EROL OKYAY’IN ADINI TAŞIYAN SOKAK HANGİ SEBEPLE YAPILMIYOR? 

 

Kaynak : Murat Ürtekin