info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Emin Ellerde

Muratlı Emin Ellerde

Muratlı eski Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’ndan sonra Muratlı halkının dilinde şöyle bir söz vardı; “bir daha Mahmut Hersanlıoğlu gibi bir Kaymakam gelmez” Mevcut Kaymakam Altan Demirayak, şahsen de tanıdığı Mahmut Hersanlıoğlu’nun boşluğunu birçok kaymakam değişikliğinden sonra doldurmayı ve Muratlı halkının gönlünü kazanmayı başardı.

Demirayak, milletçe zor günler yaşadığımız şu zor dönemde gerek Muratlı belediye zabıta ekipleri gerek STK temsilcileri gerekse halkla diyaloğunun yanı sıra, krizlere ani müdahalesiyle Muratlı halkının sevgisi ve güvenini kazandı. Şehidine, yaşlısına, engellisine, basın mensuplarına her zaman yakınlık ve desteğini esirgemeyen, kolluk kuvvetleri ve Kamu idarecileriyle birlik,dayanışma,koordinasyon ağını başarılı bir şekilde yerine getiren Kaymakam Altan Demirayak, “Muratlı emin ellerde” sözünün mimarı oldu.

Muratlı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı Müdürü Bilgen Bulak ve ekibi de 24 saat aralıksız çalışmakla birlikte, güler yüzleri samimiyeti ve azimli çalışmasıyla takdir topluyor. Ayrıca Muratlı Mesleki Teknik Lise (METEM) İLE Muratlı Halk eğitim Merkezi müdürleri, öğretmen ve kursiyerleri canla başla maske ve benzeri şeyler için aralıksız üretim yapıyorlar.

Vefa iletişim merkezi 7/24 görev başında Muratlı Zabıtası da Amir Tolga Ekim ile halkın sağlığı ile güvenliği için aralıksız görev başındalar.

Sözün özü; MURATLI KAYMAKAMIYLA, KOLLUK KUVVETLERİYLE, ZABITASIYLA, STK’LARIYLA SOSYAL HİZMET VAKIFLARIYLA, EĞİTİM VE MESLEK OKULLARIYLA, GÜVEN İÇİNDEDİR. EVDE KAL GÜVENDE KAL MURATLI…. 

Kaynak : Murat Ürtekin