info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Emniyeti Denetimlerini Aralıksız Sürdürüyor

İçişleri bakanlığı nezdinde ülke genelinde uygulanmakta olan GBT (Genel Bilgi Taraması) ve Asayiş-Trafik Uygulamaları Tekirdağ genelinde de devam ederken, Muratlı Emniyeti bu uygulamaları aralıksız sürdürülüyor.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Tekirdağ Emniyet Müdürü Hakan Fındık’ın hassasiyeti ile emniyet mensuplarının soğuk hava şartlarına rağmen özverili gayretleriyle, asayiş ve trafik uygulamalarında denetimler başarılı bir şekilde sürüyor. Özellikle Süleymanpaşa Yelken kulüp yanındaki kavşak ile Muratlı’nın kilit noktalarındaki yoğun denetim, halkın güvenliği için büyük bir çalışmaya sahne oluyor. Tekirdağ halkının güvenliği, asayişi, mal ve can güvenliğinin korunması için gece-gündüz demeden Tekirdağ Emniyet Müdürü Hakan Fındık’ın talimatları doğrultusunda yoğun bir uygulamaya girişen emniyet mensupları, bu denetimlerde önemli başarılara da imza atıyorlar. Muratlı Tarihinde İlk Defa trafik-Asayiş düzenine Tabi Oldu.

Muratlı’da yıllardır trafik keşmekeşi yaşanırken, Muratlı Belediyesinin mobese fiyaskosuyla, kamera denetimi ve cezai işlemi yapılmazken, son bir ayda gerek toplu taşıma durakları, engelli park yerleri ve yaya geçitlerinin araç işgali gerekse kamyonların şehir içinde dolaşımı ve park etme yasağının hiçe sayılması, neredeyse son bulma aşamasına geldi. Muratlı’da uygulamalarda kesilen yüzbinlerce ceza, ilçede kuralların şimdiye kadar nasıl ihlal edildiğini gözler önüne serdi. Bunda başarı İçişleri Bakanlığının mevzuatından çok, Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünün duyarlı ve özverili mücadelesiyle gerçekleşti.

Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediye başkanlığında çalışma yürüten UKOME (BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI ULAŞIM KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI) ve bu komisyonun Muratlı temsilcisi Ufuk Gençtürk ile UKOME başkanı Kadir Albayrak’ın Muratlı’da alternatif ve kullanılacak yol olmamasına rağmen şehir merkezindeki caddeyi tek yön yapmasıyla birlikte, bu kararın UKOME başkanlığı ve ilçe temsilcisi belediye başkan yardımcısının imzasıyla UKOME KARARI olduğunu bilmeyen ve zabıtanın cezai işlem uygulama prosedürünün olmadığını bilmeyip Muratlı emniyetinin tasarrufu olduğunu sanan vatandaşlar nedeniyle Muratlı emniyeti mağdur ediliyor. Ayrıca alternatif kullanım yolu olmadığı için

MURATLI'DA ARAÇ ŞOFÖRLERİ DE MAĞDUR EDİLİYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin