info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Esnafının Nebi Tepe`ye İsyanı, Biz Enayimiyiz ?

Son zamanlarda özellikle Muratlı belediyesi karşısı saat meydanı ve sıra dükkanlar mevkiini adeta işgal eden, araç içinde satış yapmak suretiyle trafiği de alt üst eden, yasa-kural tanımadan COVİD-19 sürecinde adeta insan sağlığını hiçe sayan, park yerleri ve toplu taşıma duraklarını, trafik güzergahlarını kuralları hiçe sayarak engel oluşturan araçlı seyyar satıcılar esnafın isyanına neden oldu.

Bu durumu defalarca dile getirdiklerini, şikâyetlerinin sonuçsuz kaldığını, cezai işlem uygulanmayıp sadece uyarmakla yetinildiği için seyyar araçlarını adeta kamp alanındaymışçasına park ettiklerini söyleyen Muratlı esnafı; “Sayın belediye başkanı Nebi Tepe ve başkan yardımcısı Ufuk Gençtürk bu durumu görmüyorlar mı? Biz hem maliyeye hem belediyeye vergimizi, stopajımızı veriyoruz. Kira ödüyoruz. Adam altına bir araba çekiyor, aracın arkasına önüne malları diziyor, bizim ekmeğimizle oynuyor. Bu şehirde trafiği felç ettiğine aldırmadan hem de hiç kimseden ve cezadan korkmadan belediye binasının karşısında satış yapan, saat meydanını, sıra dükkanlar mevkiini, ilçemizin merkezi olan ve yurdumuzun kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeli olan Hürriyet meydanını Pazar yerine çevirenler akıllı da biz enayi miyiz? Sürekli Muratlı esnafını koruduğunu söyleyen Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe neden bu işe son vermiyor? Belediye başkan yardımcısı Ufuk Gençtürk sadece birkaç yakını esnaf haricinde diğer esnafları düşünmüyor mu? ARTIK SAAT MEYDANI, HÜRRİYET MEYDANI VE SIRA DÜKKANLAR MEVKİİNDEKİ SEYYAR SATICI İŞGALİNE SON VERİLSİN” Diyorlar.

Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe ve belediye Başkan yardımcısı Ufuk Gençtürk’ün Muratlı işyeri esnafının haklarını korumak için seyyar satıcı işgaline son verip vermeyeceği merakla bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin