info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Karton`dan Kastamonu`ya Yürekleri Isıtan Destek

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde faaliyet gösteren Muratlı Karton fabrikası Genel Müdürü Necati Akyıldız, sel felaketi yaşayan Kastamonu’nun Abana ilçesinde bir okula yürekleri ısıtan bir destekte bulundu.

Tekirdağ TÜMKASDER başkanı Rasim Gürsoy, Kastamonu’nun Abana ilçesindeki bir okulda klima ihtiyacı olduğunu, öğrencilerin bu kış gününde sıcak ortamda ders yapması gerektiğini öğrenmiş ve bu konuda girişimde bulunmuştu. Derneğin basın danışmanı Murat Ürtekin ile birlikte bu okula destek için girişimde bulunan Rasim başkan, Abana Kaymakamlığı vasıtasıyla ihtiyaç sahibi okulla irtibata geçmiş ve gerekli klimanın türü ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olarak gerekli destek için girişimde bulunmuştu.

Bu önemli ihtiyaca işlerinin yoğunluğu dolayısıyla çoğunlukla yurt dışında olmasına rağmen duyarlılık gösteren Muratlı Karton Genel Müdürü Necati Akyıldız gerekli talimatı vererek öğrencileri sıcak bir ortama kavuşturdu. Tekirdağ TÜMKASDER başkanı Rasim Gürsoy; “devletimiz güçlü ve yardımseverdir.

Aynı oranda halkımız da duyarlı ve yüce gönüllüdür. Fakat her şeyi devletten beklememek lazım. Bunu da Muratlı Karton Genel Müdürü Necati Bey yüce gönüllülüğü ile göstermiş oldu. Muratlı Karton Genel Müdürü Sayın Necati Akyıldız’a, bu yardıma aracı olan basın danışmanımız Sayın Murat Ürtekin’e, firmalara birlikte gittiğimiz Sayın Özgür Yılmaz, Sadık Kalender ve Mehmet Çetinkaya’ya, bu ulvi destek için irtibatını esirgemeyen Abana Kaymakamı Tuğçe Yılmaz ile okul müdürü Erkan Katkıcı’ya teşekkür ederim” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin