info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Yel: Muratlı`nın Çehresini Değiştireceğiz

Bir dizi temaslarda bulunmak ve Muratlı’nın sorunlarını kurumlar ve halk ile değerlendirmek için Muratlı’ya gelen Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel ve Ak Parti Tekirdağ il başkanı Mestan Özcan, Muratlı ilçe başkanı Ali Atılgan ve ilçe yönetimiyle Muratlı’nın sorunlarını masaya yatırdılar.

Yıllardır hizmet anlamında bir şey yapılmadığını gördüklerini ve Ak Belediyecilik ile bu makus talihi değiştireceklerini söyleyen Mustafa Yel, “Muratlı’yı gezdik. Halkın sorunlarını dinledik. Bu durum bizi hem üzdü hem de mutlu etti. Üzgünüz çünkü,halk Muratlı’nın gelişmediğinden ve hizmetsizliğinden muzdarip.Sevinçliyiz çünkü vatandaşlar bize içten ve samimi davranarak, bu durumu değiştirmek için destek istediler. Biz de bunun için kendilerinden ilk seçimde desteklerini istediğimizi, böylece Muratlı’yı hak ettiği modern ve gelişmiş ilçe konumuna getireceğimizi söyledik” dedi. 
Muratlı’da bu ziyaretin ardından şu yeniliklerin hayata geçirilmesi için, hem Muratlı belediyesi hem de Muratlı Kaymakamlığı ile görüşülerek çözüm yolları değerlendirildi; 

 

1-Muratlı eski öğretmenevinin restore edilerek, eskisi gibi halkın kullanımına açık çay bahçesi ve daha birçok farklı amaçlar için değerlendirilmesi için düğmeye basıldı. 
2-Kamyonların şehir içinden geçişinin önlenmesi için, Ballıhoca istikametinden Hayrabolu’ya güzergah açılarak şehre girişin her türlü yasaklanması ve ilçe güzergahını kullanan tırların ve kamyonların cezai işleme tabi tutulması. 

ACİLEN KAMYON GARAJININ HAYATA GEÇİRİLMESİ 

3-Kuralları ihlal eden sürücülerin, emniyete devredilecek mobese kamera sistemiyle cezai işlem ugulanıp, kurallara uymayanların önüne geçilmesi 
4-Çiftçiler için Fatih mahallesinden güzergâh oluşturulması 
5-Feto soruşturmasıkapsamında el konulan Anafen dershane binasının, kız öğrenci yurdu olarak kullanılması için çalışma başlatılması. 
6-Kaymakam Erol Okyay caddesinin trafiğe kapatılarak, halkın yürüme alanı olarak kullanılması 
7-Tarihi postanenin restorasyonu 
8-Esi Hükümet Konağının restorasyonunun tamamlanarak, Kaymakamlık binası olarak hizmete girmesi gibi birçok projenin gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı. 
Bu konuda bir değerlendirme yapan Ak Parti Tekirdağ il başkanı Mestan Özcan, “Muratlı benim de ilçemdir. Artık Ak Parti olarak Muratlı kendini sahipsiz hissetmesin. Her ne kadar bize Muratlı’yı geliştirmek ve modern bir şehir yapmak için bize seçimlerde halkımız yetki vermemiş olsa da,bir Muratlılı olarak her daim şahsım, vekillerimiz ve partim her daim Muratlı halkının yanında olacağız ve sorunlarını sorunlarımız kabul ederek gerekli desteği göstereceğiz. Muratlı’nın çehresini değiştireceğiz” Dedi. 

Mestan Özcan’ın ardından düşüncelerini ifade eden ilçe başkanı Ali Atılgan, “artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bizler Ak Parti ailesi olarak, Muratlı için çalışmaya, Muratlı için faydalı olanı desteklemeye, ilçemizin zararına olan her şeyin karşısında olmaya devam edeceğiz. Muratlı’yı ekibim ve tüm Ak Parti teşkilatı ile hak ettiği yere taşımaya kararlıyız. Bu kutsal görevde, Muratlı halkından desteklerini bekliyoruz” Dedi. 
Muratlı Belediye başkanı Nebi Tepe ve Muratlı Kaymakamı İ.Altan Demirayak’ı ziyaretten sonra proje alanları gezen, Muratlı esnaflarıyla buluşarak sorunlarını dinleyen heyet, proje kapsamında olan yerleri gezerek, Muratlı’dan ayrıldı.

 

Kaynak : Murat Ürtekin