info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Vatandaştan Albayrak`a Tepki

Suya Zam Çok Hizmet Yok! Bu Nasıl Koku

Muratlı’da Muratlı belediyesinin oradan başlayıp Muratlı belediye düğün salonuna kadar olan mesafedeki fosseptik kokusu, durakta fabrika servisi bekleyen vatandaşları da cadde boyundaki esnafı da isyan ettirdi. En ufak sıcak havada ana cadde, fosseptik kokusundan nefes alınamaz hale geliyor.

TESKİ’NİN su faturaları tepki çekerken, bir de vatandaşın “BİZE B.K KOKLATIYORLAR” tepkisine neden oluyor. Türkiye’nin en pahalı suyunu veren Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın başkanlığını yaptığı TESKİ, YAĞMUR SUYU KANALI İLE FOSSEPTİK KANALINI TEK HAT ÜZERİNDEN YAPARAK VATANDAŞI PİS KOKULARLA MAĞDUR EDİYOR.

MURATLI ESNAFI; “BİZ ALBAYRAK’A ULAŞAMIYORUZ MAĞDURUZ” Bu konuda gerek kendi sağlıkları için gerekse kokudan dolayı müşteri kaybettikleri için tepkili olan esnaf; “abi biz yıllardır bu pis kokuyu soluyoruz. KADİR ALBAYRAK’A ULAŞAMIYORUZ. BAŞKAN GELİP PAZARI GEZİP GİDİYORMUŞ. BU SORUNUMUZU İLET. BİZ DE İNSANIZ.

Yıllardır bu kokuyu çekiyoruz. Su faturalarımızı düzenli ödüyoruz. Belediyeye gittik, “büyükşehir bakıyor” Dediler. Muratlı TESKİ müdürlüğüne de gittik, oradan da bir şey yapılamayacağını söylediler. Şimdi biz TESKİ BAŞKANI KADİR ALBAYRAK’A SESLENİYORUZ; “BAŞKANIM, GELİN BU SOLUDUĞUMUZ KOKUYU BİRAZ DA SİZ SOLUYUP MAĞDURİYETİMİZE SON VERİN” Dediler.

Muratlı’ya gelip sadece Çarşamba pazarında gezen, vatandaşın sorunlarını dinlemeyen Kadir Albayrak’ın bu konuda esnafı ziyaret edip etmesi, YAĞMUR SUYU KANALI İLE FOSSEPTİK KANALINI AYIRIP ESNAFIN MAĞDURİYETİNE SON VERMESİ BEKLENİYOR.

Kaynak : Murat Ürtekin