info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

1.liğe Layık Logo Bulunamadı

Tekirdağ Belediyesi bir süre önce açmış olduğu yeni logo yarışmasını istenilen performansta bir logonun ortaya çıkmaması nedeniyle iptal etti.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, logo yarışmasına büyük bir ilginin olduğuna dikkat çekerken 500’ün üzerinde eserin yarışmaya katıldığını ve bunlardan ancak 150’ye yakınının değerlendirme kapsamına alındığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dalgıç, “Logo yarışmamıza büyük ilgi gösterildi. Herkes kendi penceresinden bir şeyler yapmak için çaba göstermiş. Ama bazı çalışmalar var ki son dakika öylesine çizilmiş gibi. Biz bunları hemen eledik. Değerlendirmeye aldığımız eserlerin ise Tekirdağ’ı yeteri kadar temsil edemeyeceğini düşündük.

Kabul edebileceğimiz bir logonun da olmadığını gördük. Değerlendirmeye bu konuda uzman Profesörlerin katıldığını da söyleyebilirim. Bu nedenle bu yarışmayı iptal ettik. Yeni bir yarışma açıp yeni eserlerin değerlendirmesini yapacağız. Tekirdağ’ı temsil edebileceğine inandığımız logoyu ise kullanmaya başlayacağız. Umarım en kısa sürede istediğimiz gibi bir çalışma ortaya çıkar” dedi

                                  TEKİRDAĞ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN
                                            “LOGO YARIŞMASI” TUTANAĞI

Tekirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen “Logo Yarışması”na gönderilen tasarımların değerlendirilmesi için 22/12/2011 tarihinde saat 10:00’da Belediye Meclis Salonu’nda “Değerlendirme Jürisi” Üyeleri toplanmıştır.
Tekirdağ Belediyesinin yeni logosunun belirlenmesi için başlatılan “Logo Yarışması”na 296 katılımcı 574 adet logo tasarımı ile katılmıştır. 574 adet logo tasarımı değerlendirmeye alınmıştır. Yapılan değerlendirme sonunda Tekirdağ Belediyesini temsil edecek logo seçilememiştir.
Saygılarımızla,

Tekirdağ Belediyesi Logo Değerlendirme Jüri Üyeleri
Op.Dr. Adem DALGIÇ Tekirdağ Belediye Başkanı
Prof. Dr. Sema Ilgaz TEMEL Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı
Doç. Dr. Rüya YILMAZ Belediye Başkan Yardımcısı
Yard. Doç. Dr. Didem ÇATAL Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkanı
Öğr. Gör. Dr. Cem KARA Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölüm Başkan Yardımcısı


NOT : Tekirdağ Belediyesi yeni logo arayışına devam etmekte olup, çalışmalar ile ilgili bilgilendirme Tekirdağ Belediyesi web sayfasında duyurulacaktır.