info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

6 kilo esrar yakalandı

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü yaptığı basın toplantısı ile uyuşturucu kaçakçılarına aman verilmeyeceğini deklare etti.

Yaz sezonu öncesi ön hazırlık yaptıklarını düşündüğünü ifade eden İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, "bizler de onlara aman vermeyeceğiz? dedi. Yaptığı açıklama da: "S.Ş. - A.K. - H.B. - M.Y. isimli şahısların 20.04.2010 günü İstanbul ilinden temi ettikleri uyuşturucu maddeleri içerisinde bulundukları bir araç ile Tekirdağ iline getirerek uyuşturucu madde kullanıcılarına satacakları yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, Adli Makamlardan alınan kararlara istinaden 20.04.2010 günü saat:09.30 sıralarında araç takibe alınarak saat: 10.00 sıralarında Maxi kavşağında durdurulmuş.

Araç içerisinde yapılan kontrolde S.Ş -A.K. - H.B. isimli şahısların içerisinde bulunduğu görülmüş, araç içerisinde yapılan aramada, 450 gr Toz Esrar Maddesi ele geçirilmiş ve şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Devam eden çalışmalarda yakalanan şahıslarla irtibatlı olduğu tespit edilen M.Y. isimli şahsın 20.04.2010 günü İl merkezi otogarından bir otobüs ile elinde bulunan uyuşturucu maddeyi Çanakkale İline götüreceği tespit edilmesi üzerine, Çanakkale güzergâhı üzerinde bulunan Keşan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri ile irtibata geçilmiş ve M.Y. isimli şahıs, Keşan Otogarında otobüs içerisinde yakalanmış, yanında bulunan çanta içerisinde yapılan aramada, 5 kilo 500 gram Kubar Esrar maddesi ele geçirilmiş ve şahıs gözaltına alınarak gerekli yasal işlemin yapılabilmesi amacıyla suç unsurları ile birlikte ilimize getirilmiştir. Zanlılar adliyeye sevk edildi.