info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti İl Başkanın’dan Yolsuzluk Operasyonu Yorumu

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, içlerinde dengesizlerin de olabileceğini söyledi.

Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu ifade eden Ahmet Kambur, “AK Parti bir slogan partisi değil. AK Parti bir ideoloji partisi de değil. AK Parti bir hizmet partisidir. Hizmeti iyi bilen bir partidir. İddia ediyoruz, eğer Tekirdağ’da da AK Partili bir belediye olursa bizim şehrimiz de marka şehirler arasına gelecektir” dedi.
 
Geçen ayın 17’si itibari ile Türkiye’de gündemi meşgul eden çok önemli bir konu olduğunu kaydeden AK Partili Ahmet Kambur, “Muhalefetin tümüne göre asrın en büyük yolsuzluk ve rüşvet operasyonu. Bizim de siyaseti dizayn etme operasyonu dediğimiz bir operasyon var. Kim bu ülkenin bu milletin 1 kuruşuna tenezzül ederse, kim yetimin hakkına tecavüz ederse, kim hırsızlık yaparsa, kim yolsuzluk yaparsa kör kuruşuna kadar sorulsun. Biz ondan yanayız. Bu isterse Bakan olsun, isterse Bakanın oğlu olsun, isterse milletvekili olsun, isterse Belediye Başkanı olsun, isterse İl Başkanı olsun, isterse teşkilatımızdan herhangi biri olsun, kim olursa olsun, isterse bürokrat olsun. Kim çalarsa kim bu milletin 1 kuruşuna tenezzül ederse sonuna kadar araştırılsın en ağır ceza da verilsin. Biz bundan yanayız” diye konuştu.
 
"İÇİMİZDE DENGESİZ İNSANLARIN OLMASI GAYET NORMALDİR"
 
AK Partili belediyelerden de zaman zaman bu tarz kişilerin çıkabileceğini ifade eden Ahmet Kambur, “Biz yüzde 50 oy almış bir partiyiz. İçimizde dengesiz insanların olması gayet normaldir. Herkes bizde dosdoğrudur demek de istemiyoruz. Bizim partimizden de bakın bugüne kadar belediye başkanlarından bu şeye tenezzül eden varsa, yolsuzluk yapan varsa, milletin malına el uzatmış olan varsa AK Parti olarak onları cezalandırdık. Bazılarını partiden ihraç ettik. Bazıları da maalesef şuan içeride yatıyor” açıklamalarında bulundu.
 
"SİYASET CİDDİYET İSTER"
 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Kambur, “Yalan makinesi bile bu kadar yalan üretemez. Geçenlerde yine bir şey söyledi. İşte Başbakanın çocuklarının mütevelli heyetinde olduğu TÜRGEV diye bir vakıf var. İşte bu vakfa Başbakan buna göz yummuş, bazı yerlerde kolaylıklar sağlanmış, akabinde İstanbul’un en mütena semtlerinden birinde 20 dekarlık bir araziyi başlamış. Ağaoğlu kendisi bir açıklama yaptı. Böyle bir şey olmadığını, hem cumhurbaşkanlığı teftiş kuruluna hem de başbakanlık teftiş kuruluna bunları kontrol etmesi için çağrıda bulundu. Siyaset ciddiyet ister. Ne olursa olsun ciddi olmak lazım. Bu şekilde yalanlarla vatandaşı kandıracağınızı zannediyorsanız, vatandaşı inandıracağınızı zannediyorsanız buradan hiçbir şey çıkmaz” diye konuştu.