info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Şentop Tekirdağ a Geliyor

12 Haziran 2011′de yapılacak olan milletvekili seçimlerinde hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Şentop siyasi çalışmalarda bulunmak ve yakın dostlarına ziyaret için bugün Tekirdağ a geliyor.

 

12 Haziran 2011'de yapılacak olan milletvekili seçimlerinde hemşehrimiz Prof. Dr. Mustafa Şentop siyasi çalışmalarda bulunmak ve yakın dostlarına ziyaret için bugün Tekirdağ’a geliyor.
Tekirdağ’ın tanınmış ailelerinden olan Prof. Dr. Mustafa Şentop İstanbul 3. Bölge 6. Sıradan AK Parti milletvekili adayı olarak listelerde yer aldı. Akademik kariyeri anayasa üzerine yapmış olduğu çalışmaları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yakinen takip edilmesi ile kendisinin siyasete atılarak milletvekili olması teklifinde bulunarak milletvekili adaylığını açıkladı.
Yine hemşehrimiz Çapa Tıp Fakültesi Çocuk Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Türkan Dağoğlu Dölgen’de geçtiğimiz günlerde siyasi çalışmalarda bulunmak üzere Tekirdağ’a Çorlu ve Malkara’da siyasi çalışmalara katılmıştı. Her iki hemşehrimizinde seçilecek sıralardan milletvekili sıralamasında bulunmaları ile Tekirdağ dan çıkaracağımız 6 milletvekili ile bu 2 hemşehrimizinden TBMM’de olacağını düşünürsek Tekirdağ’ı 8 milletvekili temsil edecek. Her iki hemşehrimizi milletvekili adayınada başarılar diliyoruz.