info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti li Akbulut: Hayır Cephesi, CHP ve MHP Koalisyonu Hesabı Yapıyor

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut, hayır cephesinin referandum sonrasında CHP ve MHP koalisyonunun

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut, hayır cephesinin referandum sonrasında CHP ve MHP koalisyonunun hesabını yaptıklarını iddia etti.

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde referandum çalışmalarını sürdüren, Akbulut, Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ni ziyaretinde gündeme açıklamalarda bulundu.

Akbulut, referandumun, devlet kurumlarının birbirleriyle tam teşekküllü çalışmasının önünü açacağını kaydetti.

Halkın geçmişte şeffaf zarflarla alınan haklarını, bu referandumla geri alacağını savunan Akbulut, "Bu, siyaset üstü bir meseledir. dedi.

Hayır cephesindeki partilerin referandum çalışmalarını siyasi iktidar değişecek havasında yürüttüklerini dile getiren Akbulut, "CHP ve MHP koalisyonu olur mu? Bunun hesaplarını yapıyorlar. diye konuştu.

Tekirdağ da evet oylarının yüzde ellinin üzerinde çıkacağını iddia eden Akbulut "Biz gerçek sağduyu ve vicdan sahibi insanların, çıkacak yasaları okuduktan sonra evet diyeceklerine inanıyoruz. ifadelerini kullandı.