info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Nabız Yokladı

Tekirdağ AK Parti Büyükşehir Aday Adayı Mustafa Yel; “Meydanı boş bırakmamak lazım, 31 Mart sabahı geldiğimiz an, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz” dedi.

YEL’DEN TEKİRDAĞ PROJELERİ
 
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Yel, verdiği demeçte; “Meydanı boş bırakmamak lazım, 31 Mart sabahı geldiğimiz an neyi, ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Trafik sorunu için de, otopark sorunu için de projelerimiz var.” dedi. Tekirdağ’ın otogarı hakkında da konuşan Yel; “Otogar Tekirdağ’a hiç yakışmıyor. Otogarı şehir dışına taşıyacağız ve yenileyeceğiz” sözlerini kullandı.
 
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yel, çalışanların soruları üzerine “1.75” olan şehir içi yolcu taşıma ücretinin, yeniden düzenlenmeye sokularak indirime gidilebileceğini de belirtti.
 
Tekirdağ’ın en az 20 mahallesinde, yerin altında bedel ücreti 60 TL olan yeraltı otoparklarının da projeleri arasında olduğunu belirten Aday Adayı Yel; “Tekirdağ’ın gelişmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan tüm aday adayları Tekirdağ’ın sorunlarına hakim olduklarına ve çözüm odaklı çalışacaklarına vurgu yaparken Ak Parti’nin tüm aday adaylarının birlikte geziyor olması vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığı belirtildi.