info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel; Milletvekillerimiz Her Zaman Halkın İçinde Olacak

AK Parti Tekirdağ il başkanlığının organizasyonu kapsamında Tekirdağ Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün bu hafta başından itibaren Tekirdağ ve ilçelerini gezerek halkla buluştu.

AK Parti Tekirdağ il Başkanlığı daha öncede halk günü buluşması olarak cumartesi günleri vekillerin halk ile buluşmasını sağlamıştı. Her Cumartesi günü bir milletvekili AK Parti il binasında vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntı ve problemleri konusunda istişarelerde bulunarak çözümleri noktasında değerlendirmelerde bulunuyordu. AK Parti Tekirdağ il başkanlığına geldiği ilk günden itibaren halk ile iç içe olunması gerektiğini ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek çözüm arayışında bulunulması gerektiğini her fırsatta dile getiren Cüneyt Yüksel, başlattığı yeni uygulamada ise milletvekillerinin ilçeleri ve mahalleri ziyaret ederek başta vatandaşlar olmak üzere, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini görüşmelerini sağlıyor.

Adeta ilçelere çıkarma yapan AK Parti Milletvekilleri sabahın erken saatlerinde başlayan programlarını gece geç saatlere kadar sürdürüyor. Hayrabolu'ya yapılan ilçe ziyaretlerinde ilçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu bir çalıştaya katılan Milletvekili Mustafa Yel mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile biraraya geldi. Hayrabolu ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu çalıştaya Hayrabolu Ziraat odası Başkanlığı ev sahipliği yaparken programa Tarım İl Müdürü , Tarım Kredi Kooperatifleri genel Müdürü ve DSi müdürü de katıldı.Muhtarların mahallerinde yaşadıkları problemler ve temennilerin dile getirildiği toplantıda bahsi geçen konular arasında Süt fiyatlarının artması,çiftçilere ödenecek desteklerin yılbaşına kadar ödenmesi konusu, meraların verimli ve düzenli kullanılması, yapımı devam eden barajların yapım aşamaları ve inşaat süreçleri, çiftçiye verilecek mazot destekleri gibi,hayvancılık ve çataklara verilecek destekler gibi konular yer aldı.

ÇATAK Programında, toprak ve su kalitesinin korunması, doğal kaynakların sürdürülebilirliği, erozyonun önlenmesi ve tarımın olumsuz etkilerinin azaltılmasına yönelik alanların korunması amaçlanmaktadır. Türkiye de uygulanmaya başlayan iller arasında Tekirdağ da bulunuyor. Milletvekili Mustafa Yel aynı gün içerisinde temasları sırasında yapımı devam eden Hayrabolu devlet hastanesi inşaatını da gezerek inşaat süreci hakkında bilgiler aldı. Hastanede yatma olan hastaları da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Yel, partisinin hazırlamış olduğu mahalle danışma toplantısına katıldı. Yel toplantıda yapmış olduğu konuşmada ; ''Hayrabolu’da bugün sabahtan itibaren siz değerli hemşerilerimizle bir araya geldik. Gerek dükkânlarında çalışarak ticaret yapan esnaflarımızı gerekse bu soğuk havada elleri titreyerek pazar yerinde çalışan esnaflarımızı ziyaret ederek sıcak sohbetler ettik.

Tarafımıza gösterilen ilgiden dolayı öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi. Saray, Süleymanpaşa, Hayrabolu, Kapaklı, Çerkezköy, Şarköy ve Malkara ilçelerini ziyaret eden vekiller bir sonraki hafta ziyaretlerine devam edeceklerini belirttiler. Tekirdağ Milletvekilleri ve il başkanlığının seçim olmamasına rağmen yapmış oldukları ziyaretler vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlar ise problem ve sıkıntılarını direk olarak milletvekillerine aktarabildikleri için milletvekillerinden sürekli olarak gelmeleri konusunda talepte bulundular.

Kaynak : Murat Ürtekin