info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan: Ankaradan Tekirdağ’ımız İçin Onlarca Müjde İle Dönüyoruz

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan; Milletvekili Mustafa Yel, İl Başkan Yardımcısı Barış Sürekli, Muratlı İlçe Başkanı Ali Atılgan ve Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ile birlikte Ankara temasları kapsamında birçok görüşme gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ve TCDD Genel Müdürü Metin Akbaş ile görüşen Tekirdağ heyeti bu görüşmelerden pek çok müjde ile ayrıldı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ için yaptıkları tüm çalışmaların meyvelerini en iyi şekilde toplandıklarını ve girişimlerinin Ankara’daki yetkililer nezdinde büyük karşılık bulduğunu ifade etti.

Özcan açıklamasında; Hamdolsun bu kez de Başkentimizden Tekirdağ’ımız için onlarca müjde ile dönüyoruz. Burada yaptığımız çalışmalarımızın ve girişimlerimizin karşılığı bir kez daha almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız ile yaptığımız görüşmede; Malkara'ya yeni bir halı saha yapılması ve mevcut stada zemin iyileştirilmesi ile tartan pist yapılması, Muratlı'da gençlik merkezi yapılması, Sağlamtaş Stadımıza bakım ve onarım yapılması, Malkara Gençlik Kampı bina içi iyileştirme yapılması ve Aşağısevindik Mahallemize halı saha yapılması müjdelerini aldık. Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Ayşe Ayşin Işıkgece'yi ziyaretimizde; buğdayını yeşil biçen ve hayvanına yediren çiftçimize destek, lavantacılığın teşvik edilmesi ve Malkara İlçe Tarım Müdürlüğü hizmet binası konularını gündeme getirdik. Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu ile yaptığımız görüşmede ise Muratlı - Süleymanpaşa yolu üst yapısı, Malkara'da Karayollarına ait arsanın İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak kullanılması, Malkara - Keşan yoluna kaldırım ve yaya üst geçidi yapılması, Keşan Danişment alt geçidinin yapılması, Malkara'da sanayi sitesi girişi yolunun yapılması, Hayrabolu yolunun 2023 yılında tamamlanması, Otobanlardaki dinlenme tesislerinde uygulanan çok yüksek kira fiyatları konusunda çalışma yapılması ve Liman Yolu konularını konuştuk. TCDD Genel Müdürü Sayın Metin Akbaş'ı ziyaretimizde ise Muratlı'da demiryolunun manevra alanının taşınması ile istasyon binasının bakım ve onarımı konularını konuştuk. İnşallah çok yakında tüm hususları çözüme kavuşturacağız.

Tekirdağ’ımız için hayırlı, uğurlu olsun şeklinde konuştu.

Kaynak : Murat Ürtekin