info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti ve CHP li Gençlerin Gerginliğini Polis Yatıştırdı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde, AK Parti ve CHP Gençlik Kolları üyeleri aynı alanda seçim kampanyalarını yürütmek isteyince tartışma çıktı.

 

Tartışmayı araya giren İlçe Emniyet Müdürü Ender Özköslü sonlandırırken, İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın kararı üzerine iki parti de alandan uzaklaştırıldı.
 
AK Parti ve CHP Gençlik Kolları üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında, kentin en işlek yeri olan ve miting alanı olarak da kullanılan Omurtak Caddesi üzerindeki Atatürk Meydanı'na parti afişleri ile süslenen sesli yayın yapan seçim minibüslerini park etti ve burada vatandaşlara milletvekili adaylarını tanıtan broşürlerini dağıtmaya başladı. Bu sırada iki partinin üyeleri arasında broşür dağıtım yeri nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmada ses yükselince çevredekiler polisi aradı ve çok sayıda polis ekibi ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ender Özköslü alana geldi ve partilileri sakinleştirdi.
 
İlçe seçim Kurulu Başkanlığı kararı ile çıkabilecek başka tartışmaların önünü kesmek için partililer ve seçim araçları alandan uzaklaştırdı. Seçim araçlarının yerine ise Yunus timleri yerleştirildi.