info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti ye Sendikacılardan Ziyaret

Tekirdağ da faaliyette bulunan sendika temsilcileri AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı na seçilen Emrah Tunca ve İlçe Yönetimi ne tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Tekirdağ’da faaliyette bulunan sendika temsilcileri AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Emrah Tunca ve İlçe Yönetimi’ne tebrik ziyaretinde bulundu.
Aralarında, Memur-Sen İl Başkanı Ferruh Topuz, Toç Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Emin Turgut, Diyanet-Sen İl Başkanı Adem Yaryıkan, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Erkan Akkaya, Büro Memur-Sen İl Başkanı Burhan Kambur, Birlik Haber-Sen İl Başkanı İsmail Kalpaklı ve sendika yöneticilerinin bulunduğu heyet,  Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Emrah Tunca ve İlçe Yönetimini ziyaret etti. Sendika Heyeti, yeni seçilen Merkez İlçe Yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, sendika başkanları ve yöneticilerinin tebrik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sendikaların demokrasinin yerleşmesi bakımından sahip olduğu öneme işaret etti.
AK Parti’ olarak emeği öven ve hakkın teslimini önceleyen siyaset anlayışı çerçevesinde işçi ve memur sendikalarıyla bugüne kadar hep yakın temas ve diyaloglar içinde olduklarını aktaran Emrah Tunca, “Sendika yöneticileri içinden geldikleri kitlelerin sağduyusunu temsil etmektedir. Toplumun nabzını yansıtan sendikalaramızın varlığı ve görüşleri bizler için her zaman önemli değerleri ifade etmektedir” şeklinde konuştu.
Sivil toplum örgütleri ve sendikacılığın açık  toplum için önemli anlamlar ifade ettiklerini kaydeden Merkez İlçe Başkanı Tunca sözlerini şöyle sürdürdü: “Sivil toplum örgütleri, sendikalar ve mesleki kuruluşlar demokratik yaşamımızı zenginleştiren önemli varlıklarımızdır. Türkiye’nin refah ve huzurun egemen olduğu bir ülke olması için sendikalarımız da dinamik aktörler olarak yer almaktadırlar. Ülkemiz geliştikçe, ekonomik verilerimiz güçlendikçe hedefe hep birlikte daha da yaklaşacağız.”
Ziyarette sendika temsilcilerine verilen ikramların ardından hatıra fotoğrafı çekildi. Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, sendika başkanlarına en kısa sürede iade-i ziyarette bulunacakları sözünü verdi.